Nikolines Fysioterapi
Benløseparken 2
4100 Ringsted
61 27 88 30
kontakt@nikolinesfysioterapi.dk

Følg Nikolines Fysioterapi på Facebook 

Er du plaget af smerter?
Nikoline Woller er uddannet statsautoriseret fysioterapeut. Hendes klinik – Nikolines Fysioterapi – ligger i Benløse ved Ringsted ganske tæt på Vestmotorvejen. Når du kører af ved afkørsel 36 enten øst eller syd fra og drejer ind mod Benløse, fører én af de første veje på venstre hånd ind i Benløseparken, hvor du skal finde nummer 2.

Der er naturligvis en grund til, at du opsøger Nikoline for at få en behandling. Hun yder fysioterapeutisk behandling og kan således få dine knogler og led på plads, så det ubehag eller de smerter, du oplever i hverdagen, bliver mindre og efter nogle behandlinger vil fortage sig eller helt forsvinde.

Både unge, voksne og ældre er generet af smerter i kroppen. Det kan være på grund af en forkert bevægelse, en overbelastning eller ren og skær slitage. Og det er ren fysioterapeutisk teknik, når Nikoline tager fat og finder de steder i kroppen, som trænger til at blive sat på plads. Men mange oplever det som et rent mirakel, når kroppen igen fungerer, og hverdagens aktiviteter kan genoptages.

Holistisk fysioterapi
Den behandlingsform, Nikoline Woller bruger, kaldes holistisk fysioterapi. Det primære mål med behandlingen er, at kroppen efter endt behandling fungerer smertefrit. Samtidig med, at Nikoline leverer traditionel terapi i sin grundige gennemgang af din krops udfordringer, mærker hun efter hvor symptomerne i din krop har udgangspunktet. Der kan sagtens være en forbindelse mellem den fysiske krop og andre ubalancer. Holistisk betyder som bekendt, at man betragter det hele menneske i et udrednings- og behandlingsforløb for at finde årsagen til sygdom eller symptomer.

Og det er netop ordene ”det hele menneske”, at vi skal finde baggrunden for den behandling, Nikolines Fysioterapi tilbyder dig som klient. Støder Nikoline på et område hos dig, som gør specielt ondt eller bringer følelser op, vil det være muligt for hende at følge den del af smerten, som kan være medvirkende til en tilbagevendende tilstand, som ikke kun stammer fra problemer i muskler og led.

Det kan være udfordringer som fysiske anstrengelser kombineret med usund kost og levevis, stress, spændinger eller angst. Og har du ikke tidligere tænkt på dine problemer i hverdagen som en del af dit samlede smertebillede, vil det helt sikkert virke som en lettelse, når du og Nikoline kan finde årsagen. Nikoline er ikke psykoterapeut, men erfaringen med at få dig som klient til at føle efter kan vise, at der både kan være fysiske og psykiske forhold at arbejde med.

Mere end bare øvelser
Det er Nikolines mål at få både kroppen og sindet til at reagere positivt på behandlingerne i løbet af nogle få besøg i klinikken. Og kombinationen af den traditionelle fysioterapi og den holistiske vinkel er ofte vejen frem, for vi vil alle helst behandles som et helt menneske. Sådan har kroppen det også, når vi drager omsorg for den, støtter den og hjælper den hen imod selvhelbredelse.

På Nikolines hjemmeside kan du læse beretninger fra klienter, der har været i behandling. F.eks. om Maria, der i længere tid havde haft ondt i skulderen og blev begrænset i sit bevægelsesmønster. Efter tre behandlinger fik Nikoline løsnet musklerne og sat de forskubbede knogler på plads, så hun kunne bruge skulderen normalt.

sølvpartner