SIND Ringsted-Sorø 
ringstedsoroe@sind.dk
31380551

SIND Ringsted-Sorø på Facebook og Instagram

Velkommen til SIND Ringsted-Sorø
SIND – Landsforeningen for psykisk sundhed arbejder for at skabe forståelse og tolerance for mennesker med sindslidelse og deres pårørende. Landsforeningen er opdelt i lokalforeninger, herunder SIND Ringsted-Sorø. Lokalforeningen arrangerer aktiviteter i Sorø og Ringsted. Nogle aktiviteter er kun for medlemmer, mens andre er for alle interesserede.

I Ringsted har de – udover enkeltstående arrangementer – en række faste tilbud hos bl.a. Bjælken og Plejecenter Solbakken. Bjælken er et værested etableret af Ringsted Kommune i 1997, der henvender sig til sindslidende borgere i alderen 18 år og op, som ønsker at udvikle deres sociale færdigheder, og som bliver aktivt deltagende i værestedets aktiviteter. SIND Ringsted-Sorøs tilbud er for alle.

Mangler du et sted med godt sammenhold eller føler du dig ensom?
Så er SIND-klubben Bjælken i Ringsted noget for dig! Deres bestyrelsesmedlemmer sørger for hyggelig og rar stemning. De er altid klar til at hjælpe eller til en god snak over en kop kaffe eller te. De gør en stor indsats for, at klubben er et fristed, hvor du kan være præcis som du er.

Du skal blot komme som du er – de sørger for kaffe, te og snacks/kage samt god stemning.

De tager imod dig i tidsrummet kl. 14:00-16:00 – hver søndag! Hvis du har svært ved at finde det eller har spørgsmål, skal du endelig kontakte dem.

Du er også velkommen til SIND-klubben Solbakken i Ringsted den 3. mandag i hver måned kl. 19:00-21:00.

Har du lyst til at være frivillig?
Uanset om du vil give en hånd med til arrangementer eller være med i bestyrelsen, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte foreningen.

SIND er for alle
SIND blev etableret i 1960 under navnet Landsforeningen Sindslidendes Vel. I dag er navnet SIND – Landsforeningen for psykisk sundhed.

På landsplan er hovedparten af medlemmerne og de aktive i SIND typisk pårørende, professionelle, psykisk sårbare eller andre, der interesserer sig for psykisk sundhed. SIND er tværpolitisk og samler alle typer medlemmer med interesse for sindslidelser og sindslidendes forhold.

SIND fungerer både som brobygger mellem de daglige oplevelser i psykiatrien og de informationer, som embedsmænd og politikere baserer beslutninger på. SIND hjælper også, når det enkelte menneske eller familien pludselig står i en svær situation.

SIND bruger blot få penge på løn. SIND drives især af flere hundrede frivillige, der – under professionel vejledning – står for arbejdet som foreningsaktive, rådgivere, besøgsvenner, bisiddere, foredragsholdere m.m.

Mere end 75% af medlemskontingentet går direkte videre til arbejdet i SINDs regioner og lokalafdelinger. Desuden støttes det lokale arbejde via projekter, materialer og en andel af de tips- og lottomidler, Landsforeningen modtager.

sølvpartner