kom-med-bag-kameraet-paa-kroeniken I efterårsferien kan du komme ekstraordinært tæt på karaktererne fra DR’s dramaserie ”Krøniken”, når Ringsted Radiomuseum rykker ind med en særudstilling om den folkekære serie. Udstillingen holder åbent fra lørdag d. 15. oktober til og med søndag d. 23. oktober – alle dage fra 11-16.

Du kan i efterårsferien komme helt tæt på Ida, Erik, Søs, Palle, Kaj-Holger og alle de andre karakterer fra ”Krøniken”, når Ringsted Radiomuseum flytter ind med en særudstilling i Ringsted Outlet. Udstillingen kommer bl.a. til at bestå af originale kostumer fra TV serien, originale apparater fra Bella fabrikken samt billeder fra serien – både foran og bag kameraet.

Fra 2002 til 2007 leverede Ringsted Radiomuseum 600 apparater til indspilningen af serien. Langt de fleste af apparaterne blev brugt til at opbygge en tro kopi af en af Bellas fabrikker der lå i København i perioden 1948-1974. Udstillingen har for nylig været både i Sønderjylland og i Korsør, hvor mere end 400 besøgende gik begejstrede fra den flotte udstilling.

kroeniken
Radiomuseets formand Bjarne D. Nielsen foran særudstillingen i Ringsted Outlet. Foto: Privat

”Vi glæder os til at byde Ringsted Radiomuseum velkommen i efterårsferien. Det er et anderledes input i centret og en oplevelse vi glæder os til at give vores kunder” siger Jeanette Jussing Amdal, Center Manager i Ringsted Outlet

Serien bliver netop nu genudsendt på DR1 lørdag aften – i den bedste sendetid. Så er du vild med ”Krøniken” vil du elske at høre de små finurlige historier, der ligger bag apparaterne og produktionen af serien, som du kan få af en af de frivillige fra Radiomuseet, der vil være tilstede ved udstillingen. Ringsted Radiomuseum drives 100% af frivillige, der brænder for radioteknik og som gør det muligt for museet at holde åbent i sommerhalvåret og lave særudstillinger som denne om ”Krøniken”

Læs mere om Ringsted Radiomuseum på www.radiomuseum.dk

 

/Pressemeddelelse 17.10.2016