Den 1. oktober 2023 er det 10 år siden, at Ringsted Dagbehandling slog dørene op første gang. Dagbehandlingen hjælper mennesker med misbrugsproblemer og med fortsat at leve et stof- og alkoholfrit liv. Fredag den 29. september er der åbent hus.

Gennem 10 år har Ringsted Dagbehandling hjulpet mennesker med misbrugsproblemer. Fødselsdagen, der helt præcist er den 1. oktober, bliver markeret med et åbent hus:

Fredag den 29. september kl. 12.00-14.30 i Ringsted Dagbehandling, Prinsensvej 10, 1. sal, 4100 Ringsted.
Samarbejdspartnere, tidligere brugere og alle andre er meget velkomne.

Til arrangementet vil der blandt andet være musik, og borgmesteren holder tale.

Fødselsdagen vil også blive markeret internt med et arrangement for de nuværende brugere og frivillige.

Hjælper mennesker med at leve liv uden alkohol og stoffer
Ringsted Dagbehandling er en del af Ringsted kommunes behandlingstilbud i Social- og Sundhedscenteret og hjælper mennesker ud af problemer med alkohol- og stofmisbrug.

Tilbuddet er rettet mod voksne og består af forskellige behandlingsfaser. Der er bl.a. et forløb med gruppeterapi og et efterværn, hvor tidligere brugere kan komme og fortsat få støtte til at opretholde et liv uden alkohol eller stoffer.

Ringsted Dagbehandling har også et uforpligtende og åbent tilbud til alle der overvejer at stoppe deres misbrug og er nysgerrige på Dagbehandlingen og dets tilbud. Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 08.00-09.30 har de mulighed for at komme forbi til en kop kaffe og morgenmad for at se og høre nærmere om stedet.

Personalet i Ringsted Dagbehandling er social- og sundhedsfaglige erfarne misbrugsbehandlere.

Behandlingstilbuddet er omkostningsfrit for borgere.

Opstart i Ringsted Dagbehandling foregår via Ringsted Rådgivningscenter på Nørregade 56, 4100 Ringsted, tlf. 57 62 79 30.

Foto: ABW
Foto: ABW