svommehal

Ringsted Svømmeland
Teglovnsvej 46
4100 Ringsted
Tlf. 57 62 70 46

Vandoplevelser for store og små
Ringsted Svømmeland rummer bassiner i flere dybder og temperaturer, så der er noget for svømmere i alle aldersgrupper.

Svømmebassinet er 25 meter langt og 20,5 meter bredt, hvilket giver plads til otte svømmebaner: Den mindste dybde er 1,2 meter, mens bassinet på det dybeste sted er 3,8 meter. Temperaturen er 27 grader. Her er énmetervippe og tremetervippe.

Soppebassinet egner sig til de mindste gæster. Bassinet på 46 kvadratmeter og 0,38 meters dybde har en konstant temperatur på 30 grader. Her er både boblezone og springvand.

 

soppe

Varmtvandsbassin
I varmtvandssalen er lufttemperaturen 31 grader og vandtemperaturen hele 34 grader. Varmtvandsbassinet har et areal på 116 kvadratmeter og en dybde på 1,28 meter. Her er boblebænk, kørestolsrampe, trappe samt støttegelænder på bassinsiderne.

Svømmehallen tilbyder babysvømning i varmtvandsbassinet. Det lille barn bliver stimuleret på en helt unik måde i vandet og tager som regel en god lang lur, når den halve time er forbi! Det koster 300 kr. for fem gange inkl. badeble. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Børnefødselsdag
Vil du holde børnefødselsdag i de børnevenlige omgivelser, er der også mulighed for det. Et arrangement omfatter opdækning med flag, engangsservice og sodavand. Du er velkommen til at tage slik, kager og lignende med.

Dykning
Du kan også prøve kræfter med dykning i Ringsted Svømmeland. Et prøvedyk kan afklare, om dykning er en hobby der skal bruges tid og kræfter på. Det kan også gives som gave til manden eller kvinden, der gerne vil prøve dykning, men som ikke har fået taget sig sammen til at komme af sted.

Velvære
Ønsker du afslapning og velvære, kan du booke en behandling; massage eller zoneterapi. Om aftenen er der hyggebelysning og stille musik. Der kommer duft i saunaerne, og der vil være mulighed for at få et bæger saltscrub og nyde et glas isvand ved vandkanten.

Det nye Saunaland består af en stor fællessauna, der opvarmes af to saunaovne, og udenfor kan man få det kolde gys under koldtvandsbruserne. Der er adgang fra Ringsted Svømmelands omklædningsrum direkte ud i Saunaland. Saunaland ligger mellem Ringsted Svømmeland og Gymnastikhuset, og der er panoramaudsigt over de grønne arealer bag sportscentret.

Den nye Rambla 
Den nye Rambla forbinder alle de eksisterende haller, den nye multisal og café. Og den bliver dermed en naturlig indgang og et samlingspunkt for alle sportscentrets faciliteter. Der bliver indgange til Ramblaen i både den nordlige og den sydlige del af Ringsted Sportscenter. Den nordlige indgang ved Ringsted Svømmeland bliver den nye hovedindgang.

sølvpartner