Torsdag den 27. juni fik Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub ny præsident.

Det skete, da klubbens hidtidige præsident, Bo Christiansen, på et møde i Ringsted Sportscenter overdrog hvervet – og præsidentkæden – til klubbens nye præsident for 2024-2025, Simon Fjord.

Den nye Rotary-bestyrelse for 2024-25 består af præsident Simon Fjord og præsident-elect Allan A. Petersen, mens Bo Christiansen, indtræder på posten som past-præsident. Øvrige medlemmer i den nye bestyrelse er sekretær Vagn Sanggaard, kasserer Torben Ridder, ugebladsredaktør John-Erik Noer og klubmester Allan Broms.

Rotary er et lokalt og internationalt netværk for aktive erhvervsfolk, ledere og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetence.

Rotaryklubber er for folk i ledelsesmæssige funktioner i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre ledere at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer. Den lokale Rotary-klub er således del af en verdensomspændende organisation, der giver mulighed for menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og niveau.

Ringsted Sct. Bendts Rotary Klub har 47 medlemmer. 

Ringsted Sct. Bendts Rotary Klubs nye præsident Simon Fjord (th) har overtaget præsidentkæden fra sin forgænger, Bo Christiansen. Pressefoto

 

Ringsted Sct. Bendts Rotaryklubs medlemmer er er del af en verdensomspændende organisation. Pressefoto