Running sushi – også kaldet Kaiten Zushi – er den asiatiske version af fast food. Retterne bringes til gæsterne ved hjælp at et transportbånd. Man snupper bare de tallerkner, der frister, og afregner derefter på basis af tomme tallerkner. Mange steder er prisen afhængig af farven på tallerkenen, men hos Sakura Sushi køres der helt enkelt med en enhedspris, så bare spis løs:

Spis så meget du kan 
kl. 17.00 – 21.00 

Mandag – torsdag KUN kr. 188,-
Fredag – søndag samt helligdage kr.218,-

Børn under 12 år ½ pris

Sakura vælger sine råvarer omhyggeligt efter sæsonen, så du altid får en frisk og unik smagsoplevelse. De to transportbånd kører rundt med friske retter hele tiden. Sushien på det nederste kølebånd suppleres med frisk frugt. Restauranten på Sct. Hansgade serverer både japanske og kinesiske retter. Start med en misosuppe og dyk så ned i det store udvalg af klassisk japansk sushi, nigiri, maki, tempura, sashimi og sticks. Her serveres også en bred vifte af traditionelle kinesiske retter.

Vil du gerne spise derhjemme, kan du bestille take away online. Du kan bestille menuer til det antal kuverter, du skal bruge, eller selv skræddersy din menu. Du kan også bestille bokse til frokost. Her får du overblikket over Sakuras menukort.

Vil du gerne følge med i nyheder på menukortet, tilbud til højtiderne, konkurrencer mv., anbefales det at synes godt om Sakura Sushi på Facebook.

Bestil mad

Bestil bord