Jul i Ringsted 2014

Jul i Ringsted har i 2014 arrangeret 3 forestillinger for børn. Gratis billetter via billetten.dk. Gebyr på 11 kr. pr. billet.

 

”Eventyret på julemandens sæk”
Søndag 14. december kl. 10.30 i Kulturhuset, Søgade 3

Tror du på julemanden og hans overraskende gaver? Når julemandens sæk åbnes, så folder eventyrene sig ud – en kendt historie om en bamsefamilie der får besøg af en uventet gæst til jul. Og så bliver det alligevel en hyggelig lillejuleaften med juletræ, risengrød og honningkager. Et juleeventyr fortalt for de mindste med humor og glæde, som alle små piger og drenge vil huske længe efter at juletræet er båret ud!

Henrik Lyding, Børneteateravisen skrev: En rolig og ukompliceret historie med mange sjove gentagelser, lige som underlægningsmusikken skaber flugt og stemning. Alexander Moukhai har et dejligt glimt i øjnene ud til publikum, fuld af forventning, mens han flytter rundt med den lille pige og 3 bjørne.

Teater: Teatret på Hjul
Varighed: ca. 30 min.
Aldersgruppe: 2 – 5 år.

 

Julepakken

”Julepakken”
Søndag 14. december kl. 13.00 i Gymnastikhuset på Den gamle Kaserne, Regimentet 3

Kirsten og Katrine, tip-topoldedøtre af Styrmand Volter, har svært ved at finde ind i det rette nissehumør. Det er som om der mangler noget. Helt uventet modtager de en pakke, der viser sig at indeholde en kiste med alskens herligheder, som lidt efter lidt, på underfuldvis og med hjælp fra børnene, får den savnede julestemning i hus. Katrine Jensenius og Kirsten Breum fra Styrmand Volters Teater har hovedrollerne i Julepakken. Mange kan sikkert huske Katrine Jensenius som Nana’s mor i den elskede 80’er TV-serie ”Nana” på DR1.

Teater: Styrmand Volter
Varighed: ca. 35 min.
Aldersgruppe: 3 – 8 år.

 

En-rigtig-nisse-Pressebilled

”En Rigtig nisse”
Lørdag 20. december kl. 13.00 i Gymnastikhuset på Den gamle Kaserne, Regimentet 3

Fru Nielsen hader jul. Alle de mennesker, der kommer og sviner i hendes stuer; grannåle der drysser, stearin der drypper, gavepapir der flyder. Derfor holder fru Nielsen aldrig jul. Men netop denne julemåned, sker der noget højst usædvanligt. På loftet hos fru Nielsen, er der flyttet en nisse ind. En rigtig nisse, der elsker julen og alt, hvad der hører med. Han beslutter sig for, at ville ændre fru Nielsens opfattelse af julen. Han vil give hende en dejlig jul.

Teater: Det lille Verdens Teater
Varighed: ca. 45 min.
Aldersgruppe: 3 – 8 år.