dagli' brugsenDagli’ Brugsen Høm
Næstvedvej 230
4100 Ringsted
57 61 00 93
04177@coop.dk

Åbningstider
Hverdage 7-20.45
Lørdag og Søndag 7.30 – 19.45

Lokalt samlingspunkt med stort og lækkert varesortiment
I 2017 fejrede Dagli’ Brugsen i Høm sin 100 års fødselsdag ved at lave en større ombygning, som tilførte butikken intet mindre end 200 kvadratmeter. Det er derfor en lys og overskuelig dagligvarebutik med et stort og varieret varesortiment, du træder ind i Høm.

Samtidig er der en rar og hyggelig stemning i butikken, hvor du altid har mulighed for at spørge det hjælpsomme personale til råds.

Dagli’ Brugsen i Høm er dog mere end bare en dagligvarebutik, den er også et lokalt samlingspunkt. Dagli’ Brugsen i Høm holder jævnligt arrangementer, hvor folk kan mødes og eventuelt smage på forskellige produkter.

Desuden finder du en postafdeling, hvorfra du både kan modtage og sende pakker med Postdanmark, GLS og Bring.

Nærhed, friskhed og sporbarhed
Dagli’ Brugsen i Høm udvælger alle produkter med omhu. Det skal være nemt at gennemskue, hvad de forskellige varer indeholder, og hvor de kommer fra. I Dagli’ Brugsen mener man, at vi skal udnytte, at Danmark har et stærkt landbrug med forskellige sæsoner. Butikken indgår derfor også samarbejde med forskellige lokale producenter.

Dagli’ Brugsen i Høm samarbejder fx med Krogagergård i Fjenneslev, hvorfra de får leveret flere forskellige former for økologisk kød i høj kvalitet. I frugt og grønt-afdelingen er der også altid fokus på lokale og økologiske varer. Samtidig finder du et stort udvalg af frisk fisk. I Høm gør man det således nemt at træffe det sunde valg og handle ansvarligt.

Lækre delikatesser og nemme måltider
I den nye eftertragtede slagter- og delikatesseafdeling finder du udover flotte udskæringer, også et udvalg af sandwich, smørrebrød, lune frikadeller og ikke mindst nogle lækre færdiglavede hverdagsretter, der er hurtige og nemme for dig at tilberede.

Der er naturligvis også mulighed for at købe vin til maden; som medlem af COOP har Dagli’ Brugsen adgang til alverdens vine, og hver uge kan du smage på den udvalgte.

Er du på udkig efter lidt til den søde tand eller morgenbordet, kan du finde et stort udvalg af friskbagte brød og kager i butikkens Bake Off.

Få smukke buketter 
Som noget helt særligt har Dagli’ Brugsen i Høm sin egen blomsterafdeling. Her kan du finde et stort udvalg i planter, sammenplantninger og brugskunst. Du finder desuden smukke håndbundne buketter, som dagligvarebutikken får leveret fra Grønttorvet.

Vareudbringning og mad til din fest
Dagli’ Brugsen i Høm er der altid for sine kunder, butikken har nemlig åbent alle årets 365 dage. Har du ikke selv mulighed for at komme ned og handle, kan du benytte dig af tilbuddet om vareudbringning. Dette tilbud gælder både private og institutioner. Ring til butikken og hør om mulighederne.

Med den nye slagterafdeling har der også åbnet sig en mulighed for, at Dagli’ Brugsen i Høm kan levere mad til din næste fest. Se mulighederne og få inspiration i brochuren, som du finder ved slagteren.

 

  

  

 


sølvpartner