dagli' brugsenDagli’ Brugsen Høm
Næstvedvej 230
4100 Ringsted
Tlf.: 57 61 00 93
Email: 04177@coop.dk

Åbningstider
mandag 07.00 – 20.00
tirsdag 07.00 – 20.00Hold billede 2016
onsdag 07.00 – 20.00
torsdag 07.00 – 20.00
fredag 07.00 – 20.00
lørdag 08.00 – 20.00
søndag 08.00-20.00

Kunderne i centrum 
Dagli’ Brugsen har omkring 420 butikker i hele landet. Dagli’ Brugsen i Høm danner centrum for det daglige, lokale indkøb. Butikken er rar og hyggelig at besøge, og der er altid mulighed for at spørge personalet til råds.

Indretningen er overskuelig og tager udgangspunkt i det måltid, som du skal spise. I Dagli’ Brugsen i Høm mener man nemlig, at det skal være nemt at træffe det sunde valg og handle ansvarligt. Det skal være nemt at leve sundt, og sundt at leve nemt. Det ene udelukker nemlig ikke det andet. Men Dagli’ Brugsen i Høm er mere end bare en dagligvarebutik, den er nemlig også et lokalt samlingspunkt. Dagli’ Brugsen i Høm holder jævnligt arrangementer, hvor folk kan mødes og eventuelt smage på forskellige produkter. Desuden haves en postafdeling, hvorfra du både kan modtage og sende pakker med Postdanmark, GLS og Bring.

agurkNærhed, friskhed og sporbarhed
Dagli’ Brugsen i Høm udvælger alle produkter med omhu. Det skal være nemt at gennemskue hvad de forskellige varer indeholder, og hvor de kommer fra. I Dagli’ Brugsen mener man, at vi skal udnytte, at Danmark har et stærkt landbrug med forskellige sæsoner. I frugt og grønt-afdelingen er der altid fokus på lokale og økologiske varer. I kød-afdelingen kan man finde kvalitetskød til lave priser og, op til weekenden, et stort udvalg af stege, bøffer og fjerkræ. Der er naturligvis mulighed for at købe vin til maden; som medlem af COOP har Dagli’ Brugsen adgang til alverdens vine, og hver uge kan du smage på den udvalgte. Er du på udkig efter lidt til den søde tand eller morgenbordet, kan du finde et stort udvalg af friskbagte brød og kager i butikkens Bake Off.

Vareudbringning
Dagli’Brugsen i Høm er der altid for sine kunder, butikken har nemlig åbent alle årets 365 dage. Har du ikke selv mulighed for at komme ned og handle, kan du benytte dig af tilbudet om vareudbringning. Dette tilbud gælder både private og insititutioner. Ring til butikken og hør om mulighederne.

Egen blomsterbinder blomster
Som noget helt særligt har Dagli’ Brugsen i Høm sin egen blomsterafdeling med en tilknyttet blomsterbinder. Her kan du finde et stort udvalg i planter, buketter, sammenplantninger og brugskunst.

De dage, hvor blomsterbinderen selv er tilstede, kan du også få bundet buketter efter eget valg. Det er endvidere muligt at bestille buketter eller andet til særlige anledninger, som eksempelvis bårebuketter eller kistepynt.