Torsdag 19. februar 2015 kl. 19.30 kan du få en opsang fra Umahro Cadogan i Ringsted Kongrescenter. Forfatter, professor i ernæring og ambassadør for The Functional Sports Nutrition Academy vil lære dig, hvad du skal spise og hvordan du skal leve, så du får al den energi og sundhed din krop gemmer på:Umahro

– Hvordan får du mere mental power?
– Hvordan bliver du bedre til at koncentrere dig?
– Hvordan får du mere overskud i hverdagen?
– Hvordan øger du dit energiniveau?
– Hvordan undgår du stress?
– Hvad skal der til for at ældes med ynde?

Din hjerne bruger op til 50 % af energien i din krop og er i det hele taget meget krævende, hvad angår næring. Derfor har du lige så meget brug for den optimale næring, som top-idrætsfolk har brug for den ideelle kostplan for at vinde og performe på topniveau. Du har brug for hjernemad. Hjernemad er også den mad, din krop vil elske. Hvis ikke du giver din hjerne og krop, lige hvad den har brug for hele tiden, får du ikke fuld adgang til dit energi-potentiale.

Umahro har hjulpet tusindvis af mennesker. Han er forfatter til bestseller kogebøgerne i Køkkenrevolution-serien, har bidraget til mange andre kogebøger, er medforfatter på fagbøger i ernæring og medicin og er skribent for Global Advances in Health and Medicine.

Du går fra foredraget med konkret viden og har helt styr på, hvad du skal spise og hvorfor – og du får grinet igennem!

Køb billetter på www.billetnet.dk – forsalget starter onsdag 3. december 2014 kl. 10.00.