Comedy ZOO On Tour er en landsdækkende turné, hvor FBI (Funny Business Inc.) sender et hold af deres komikere ud i det ganske land.

I februar er det Michael Schøt, Omar Marzouk og Sebastian Dorset, som kommer til Ringsted Kongrescenter. Tidspunktet er torsdag den 24. februar 2015 kl. 20.

De 3 komikere glæder sig til at gå back to basics på den fælles Comedy Zoo On Tour.

Michael Schøt
Michael Schøt har på få år opnået status som en af landets mest populære samfundskritiske komikere. Han engagerer sig i samfundsdebatten, fokuserer på politiske selvmål, dobbeltmoral og konverterer det hele til morsomt stand-up-materiale, som man kan forholde sig til. Det er indtil videre blevet til 4 onemanshows samt Schøtministeriets NyUgesTale, der hver uge følges af mange tusinde på heltnormalt.dk.

Omar Marzouk
Omar Marzouk har igennem årene bidraget med satiriske aha-oplevelser til mange af de store samtaleemner herhjemme og begejstret TV-seere, publikum og anmeldere med sine pointer, som han kaster ud i samfundet til grin og diskussion. Med sin storslåede komik som værktøj formår Omar Marzouk at finde det morsomme i det svært tilgængelige. Omars familie har givet inspiration til meget af hans materiale, og emner som danske piger og vores forhold til alkohol og højtider har fået en tur i det ”marzouske” maskineri – leveret med rå humor, varme og medfølelse.

Omar

Sebastian Dorset
Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, morsomme mand. Sebastian har i sine snart 14 år som komiker givet publikum “noget at tænke over”. Hans morsomme facon og stil kan virke afvæbnende, ja nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig facon.

Sebastian Dorset

Køb billetter på www.billetnet.dk.