brilleforsikringI maj måned kan man få en gratis brillekaskoforsikring med i købet, når man bestiller briller hos Profil Optik.

Dækker din forsikring hvis hunden spiser brillerne? Eller hvis man taber dem og de dermed bliver ridset? Eller hvis man sætter sig på dem? Eller hvis man får en bold i hovedet? Hvad hvis man falder og derved skader brillerne? Eller barnebarnet vrider stængerne af? Eller onkel Bjørn krammer lidt for hårdt?

Manglende dækning
Mange tror at deres indboforsikring dækker ovenstående skader, men dette er ikke tilfældet medmindre man har tegnet en særskilt tillægsforsikring, som dækker udefra kommende skader.

Og typisk skal der nok være en lille paragraf der gør at man alligevel ikke kan få dækket sine udgifter, eller at selvrisikoen er så høj at forsikringen ikke er en pind værd, når det kommer til stykket.

Gratis brillekasko
En brillekasko kan være en rigtig god investering, og hos Profil Optik har man nu taget konsekvensen af mange ulykkelige kunders uheld. Man har indgået en eksklusivaftale med Danrisk, der betyder at brillen dækkes med 100 procent i første halvdel af forsikringsperioden og 75 procent i sidste halvdel. Desuden dækker forsikringen i hele verden – således også når man er på ferie.

”Det gode ved denne forsikring er, at man aldrig er i tvivl om den dækker eller ej”, siger John Maglemose og fortsætter: ”Vi forærer kunderne en brillekasko, hvis man bestiller briller hos os i maj måned.

John Maglemose kender mange eksempler på brilleskader som ikke dækkes af forsikringen, derfor gør han nu noget ved det med den gratis forsikring.