Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted.

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – Drisdalsvej, Allindelille, Ringsted
120515 – Kl. 2247 anholdt og sigtede politiet en 71-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Mistænkeligt forhold – Dr. Margrethesvej, Ringsted
110515 – Kl. 0711 anmeldte en lokal beboer, at nogle gik og fotograferede husene på vejen. Politiet kørte til området og traf ved Outlet-centret en lokal mand, der sammen med en kammerat var på vej hjem fra byen. De havde undervejs moret sig med at tage selfies på den rute, de var gået. Politiet foretog sig derfor ikke yderligere i sagen.

Tricktyveri – Ringsted
100515 – Kl. 1327 hævede en 65-årig kvinde i en pengeautomat på Sct. Knudsgade. Kvinden gik dernæst ind i en forretning, hvor det lykkedes to mænd at stjæle en pung fra hendes rygsæk. Det opdagede kvinden, der straks råbte op. De to gerningsmænd stak af og smed pungen undervejs. Den ene blev hurtigt tilbageholdt, og det samme skete kort tid efter for den anden, der blev anholdt af en politipatrulje. De anholdte er en 29-årig kvinde og en 28-årig mand begge fra Rumænien. De var ikke tidligere kendt i det danske kriminalregister, og de slap begge med en bøde.

Uro – Ringsted
100515 – Kl. 0145 anholdt politiet en 17-årig dreng, der optrådte provokerende over for politiet på Søndre Parkvej. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Løsladt senere på natten.

Spirituskørsel – Vigersted, Ringsted
080515 – KL. 1821 anholdt politiet en 69-årig mand fra Ringsted, der kørte bil på Rusgårds Bakke. Den 69-årige var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Anholdelse/løsladelse – Indbrud i skole – Ahorn Allé, Ringsted
060515 – Kl. 0044 anmeldte et alarmfirma, at en tyverialarm var aktiveret, og to personer var i færd med at begå indbrud på Campusskolen. Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, og traf på skolen en 14-årig dreng fra Nyborg, som havde pakket nogle bærbare PC-ere sammen for at stjæle dem. PC-erne var klargjort til en forestående eksamen på skolen. Derudover manglede yderligere nogle PC-ere, som formentlig den anden gerningsmand var løbet med. En hundepatrulje kunne fra skolen følge et spor i retning mod beboelsesejendommene på Ahorn Allé og fandt herunder et par tabte strømforsyninger til netop bærbare PC-ere. Den 14-årige blev kortvarigt frihedsberøvet og afhørt til sagen. Han kunne ikke sigtes for indbrud på skolen, idet han er under den kriminelle lavalder på 15 år. Politiet kontaktede den 14-åriges opholdssted på Fyn, og personale herfra afhentede ham på politistationen senere på natten for at bringe ham retur. Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området i forbindelse med indbruddet.