Tre lokale initiativtagere opretter bonus bedste ordning til unge forældre uden netværk. Der afholdes informationsmøde den 3. juni 2015 kl. 17 i Netværket på Frejasvej 3.

De tre initiativtagere er Jette Christensen frivillig i Røde Kors, Karen Andersen ansat i Sundhedstjenesten og den unge mor Nasima Onib.

Bonus bedste ordningen tilbyder enlige eller travle forældrepar hjælp med pasning af børn. Ordningen er ikke tænkt som en permanent pasningsordning, men som en håndsrækning i pludselige situationer. Det kunne være et akut behov for blive hentet i børnehaven eller blive passet på en sygedag.

bonusbedste

Bonus bedste ordningen gavner alle parter, idet den frivillige bonus bedste glæde i hverdagen, ved at være sammen med børnene. En bonus bedste kan både være en bedstefar og en bedstemor. Ordningen kræver en børneattest, og det er vigtigt, at der skabes et godt match imellem barn og bonus bedsteforældre. Der vil derfor være en koordinator, som står for dette.

Informationsmødet er altså både for familier, som har brug for en bonus bedste, og for de ældre, som ønsker at være bonus bedsteforældre.

/Stine Amanda