Qi Gong er et gammelt, kinesisk bevægelsesmønster, hvor man arbejder med energi og åndedræt. Nu kan du komme til workshop og lære at mestre denne teknik. Det sker den den 6. juni 2015 kl. 10-13 i Anlægspavillonen, lokale nr. 6.

qi gongHer vil du lære, hvordan du igennem langsomme bevægelser kan styrke muskler, sener og knogler. På den måde styrkes både din fysiske og mentale form. Der er altså tale om en form for mindfulness i bevægelse.

Qi Gong kan både udføres stående, liggende, gående eller siddende. Denne træningsform er god til forebyggelse af stress og skærpning af sanser. I Kina spiller denne træningsform en stor betydning for oprettelse af et sundt helbred. Vejrtrækningen gøres friere, de indre organer masseres og blodcirkulationen stimuleres, alle faktorer som er med til at forebygge og helbrede adskillige sygdomme.

Deltagerne i denne workshop vil arbejde med de grundlæggende principper som blandt andet den stående meditation. Der vil arbejdes med balance, styrke, åndedræt og opmærksomhed. Korte afspændingsøvelser vil også indgå.

Der kræves ingen fysisk forudsætning for workshoppen, og alle kan deltage uanset alder og køn. Guide på workshoppen er Susanne Hult Christensen.

Tilmelding skal ske til LOF på deres hjemmeside, på tlf.: 20285343, eller via e-mail: ringsted-kontor@lof.dk.

 /Stine Amanda