Boligområdet Kristoffersvej i Ringsted har hele sommeren arbejdet med at styrke naboskabet. Med støtte fra Ringsted Kommune har beboerne skabt nyt liv under overskriften “+Nabo”. I sidste weekend var det børnene, der havde planlagt en naturdag, hvor familierne deltog i en række aktiviteter.

Kristoffersvej naturdag-101

”Det var en fryd at se børn og voksne boltre sig i halmbunken”, fortæller Linea Rose, der sammen med legepladsudvalget har koordineret “+Nabo”-projektet. En voksengruppe har inddraget børnene i planlægningen af dagen, så den kom til at afspejle deres ønsker. Hele dagen var der fuld gang i både kålbowling, gulerodsbad, sylteløb, kartoffelløb og sækkevæddeløb. Alt sammen aktiviteter, der er skabt med naturmaterialer.
Dagen blev afsluttet med en stor madfestival, hvor naboerne bidrog med mad fra otte forskellige madkulturer, og på den måde inviterede indenfor i en del af deres verden.

”Det vigtige er, at vi passer på hinanden og på vores boligområde, det er godt naboskab”, uddyber Linea Rose. Inddragelsen af børnene i boligområdet kommer til at fortsætte.