Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2015-09-21 til 2015-09-29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Brand – Ringsted
2015-09-29 – Kl. 2201 brændte en større mængde affald og skrot på Slimmingevej, hvilket var antændt af en 31-årig mand fra Ringsted, der ønskede at brænde affald af. Det kostede en bøde for overtrædelse af beredskabsloven.

Indbrud i lejlighed – Benløse, Ringsted
2015-09-29 – Kl. 2026 blev anmeldt om indbrud i Benløseparken, hvor vidner bemærkede 2-3 gerningsmænd, der flygtede fra stedet. Det lykkedes ikke at få fat i de pgl. Den ene gerningsmand iført en sort vest og en blå trøje. Det vides ikke, hvad der er stjålet fra stedet.

Mand frarøvet Ipad og hævekort – Ortved, Ringsted
2015-09-28 – Kl. 0440 anmeldte en 37-årig mand fra Ringsted, at han kl. ca. 0200 under en fest i Ortved havde mistet sin Ipad og sit hævekort under sådanne omstændigheder, at politiet karakteriserede det som et røveri. Ud fra de fremkomne oplysninger om de personer, som var med til festen mv. og ud fra sporingsoplysninger på Ipad finde frem til en adresse i Sorø. Her traf politiet en 30-årig kvinde fra Slagelse og den bil, som hun var kørt i fra festen og efter røveriet. I bilen fandt politiet den stjålne Ipad samt en peberspray og flere ulovlige knive. Den 30-årige kvinde blev derfor anholdt og sigtet for medvirken til røveriet mod den 37-årige. I forbindelse med anholdelse råbte kvinden om hjælp fra en navngiven mand, som en hundepatrulje forgæves forsøgte at finde i området ved det sted, hvor bilen holdt parkeret. Politiet er bekendt med mandens identitet og leder fortsat efter ham relevante steder. Politiet fremstillede lørdag den 30-årige i grundlovsforhør, hvor hun blev varetægtsfængslet frem til den 22. oktober 2015.

Indbrud i perioden
Benløseparken, Ringsted
Køgevej, Ringsted
Odinsvej, Ringsted
Ringstedvej, Bjæverskov
Vestervej, Ringsted