25 integrationsmentorer søges i Ringsted

Et samarbejdsprojekt med Ringsted og Sorø kommuner skal få flere flygtninge i arbejde. Derfor søger Ringsted Kommune nu efter 25 mentorer, der kan hjælpe nyankomne flygtninge i job eller uddannelse. Kom til informationsmøde torsdag den 22. marts.

Ringsted Kommune har sammen med Sorø Kommune fået støtte til projekt ’Holdbart Match – flere frivillige og kompetente integrationsmentorer’ fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Formålet med projektet er at rekruttere og opkvalificere frivillige integrationsmentorer og skabe et langvarigt match mellem den frivillige integrationsmentor og den nyankomne flygtning. Det skal få de nyankomne flygtninge hurtigst muligt ud på arbejdsmarkedet.

Som integrationsmentor matches du med en flygtning ud fra branche og interesse.

Du får:
• mulighed for at gøre en forskel for en flygtning i dit lokalområde
• en uddannelse som integrationsmentor (2×4 timer)
• mulighed for sparring med projektleder under forløbet
• netværk med andre integrationsmentorer
Du kan tilbyde:
• Viden om din branche og indblik i dit netværk
• 2-4 møder med flygtningen om måneden

Har du lyst til at være mentor for en flygtning, kan du komme til infoaften og høre mere om forløbet og uddannelsen. Samtidig kan du møde de flygtninge, som du kan blive integrationsmentor for.

Hvornår: Torsdag den 22. marts, kl. 16-17.

Hvor: Sprogskolen, Nørregade 13, 4100 Ringsted

Læs mere og tilmeld dig som mentor på: www.hjælpenflygtning.dk

For yderligere spørgsmål og tilmelding til informationsaften kontakt integrationskonsulent Morten Felding på tlf. 21 59 47 15 eller mail mofe@ringsted.dk.

/Pressemeddelelse Ringsted Kommune