Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet Feb 23, 2017 til Mar 06, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-ringsted.dk

Færdselsuheld – Jystrup, Ringsted.

For høj fart var formentlig grunden til et færdselsuheld på Jystrup Bygade kl. 0808, hvor en 54-årig mand fra Jystrup kørte i sin bil. I en højrekurve fortsatte han ligeud og kørte gennem et hegn og videre ind i en have, hvor bilen først standsede, da et skraldespandstativ blev påkørt.

Der skete ingen personskade.

Mistænkelig forhold – Bjæverskov, Køge / Ringsted / Roskilde

Kl. 1128 anmeldte en bilist, at fem sydøsteuropæisk-udseende mænd i en sølvfarvet bil af mærket Saab forsøgte at standse bilister på tilkørslen fra Vemmedrup til Vestmotorvejen i Bjæverskov. Deres egen bil holdt på stedet, men anmelderen fortsatte uden at standse.

Kl. 1300 modtog politiet endnu en anmeldelse fra Roskildevej ved Møllevej i Ringsted, hvor en mand i et køretøj med formentlig bulgarske nummerplader foregav at være havareret. Efterfølgende forsøgte han at sælge “guld” til den hjælpsomme anmelder, der standsede for at hjælpe, men dog afslog at købe noget.

Kl. 1339 fik politiet endnu en anmeldelse om, at mænd kørende i en personbil af mærket Saab foregav at være havareret og ville sælge “smykker” til hjælpsomme bilister, der standsede. Denne var man “havareret” ved Øm skole ved Roskilde.

Politiet fandt ikke de “strandede” bilister efter de tre anmeldelser, som politiet anser for at være forsøg på at narre bilister til at købe formentlig falske “guld”-varer og derved opnå en økonomisk gevinst.

Ung butikstyv – Ringsted.

Kl. 1009 fik politiet en anmeldelse fra en legetøjsforretning på Nørregade, hvor en otteårig dreng fra Ringsted havde stjålet varer for 250 kr. Politiet fik fat i moderen til drengen, og de sociale myndigheder er nu inde over sagen, så der kan blive taget hånd om den unge butikstyv.

Tricktyveri – Benløse, Ringsted.

En 82-årig kvinde fra Ringsted var kl. 1000 udsat for et tricktyveri på Roskildevej i Benløse, hvor kvinden kom i snak med tre kvinder, der på gebrokkent dansk talte om København og distraherede kvinden med en smartphone. Hun havde forinden brugt sit dankort på Ringsted station og i en forretning. Efter snakken med kvinderne opdagede hun, at hendes pung var væk, og der er hævet 15000 kr. på hendes kort.

Beskyt dit kort, når du taster pinkoden ind i forretninger og andre steder. Det er den sikreste måde at undgå at blive udsat for tyveri på, der efterfølgende medfører kontante gevinster til gerningsmændene, der hæver på kortet. Uden pinkode ingen hævninger.

Færdselsuheld – Jyllandsgade, Ringsted

Kl. 1533 standsede en 52-årig mand fra Ringsted under kørsel i rundkørslen ved Jyllandsgade for at holde tilbage for en fodgænger. Det opdagede en bagfra kommende, 56-årig kvinde fra Horbelev ikke, så hun med sin personbil med lav hastighed påkørte den 52-åriges personbil, der blev skubbet lidt ned ad Jyllandsgade. Redningspersonale klippede taget af den 52-åriges bil for at redde ham ud på grund af mistanke om skader i nakken. Ved nærmere undersøgelse var den 52-årige dog sluppet fra uheldet uden behandlingskrævende skader. Fodgængeren blev ikke involveret i ulykken.

Overtrædelse af knivloven – Ringsted.

Politiet fandt kl. 0239 en kniv og et lille kvantum hash og kokain på en 20-årig mand fra Ringsted, der var på diskotek i Sct. Hansgade. Manden blev sigtet for overtrædelse af knivloven, lov om euf. stoffer, og fik i øvrigt forbud mod at komme på diskoteket de næste to år.

Usikker bilist – Ringsted.

Kl. 1414 kørte en bilist ad Holbækvej mod St. Merløse, hvor politiet fik kontakt med bilisten, der ganske rigtigt virkede fjern og usammenhængende.

Det viste sig, at den 39-årige mand havde diabetes, og han havde for lavt blodsukker, hvilket gav udslag som beskrevet.

Han fik noget sukker, og så var han hurtig klar igen. Den 39-årige blev undersøgt på sygehus, og her blev han af en læge forbudt at køre bil i de næste tre måneder, indtil der var sikkerhed for, at sukkersygen var under kontrol.

Mistænkeligt forhold – Ringsted.

Kl. 1620 var en 29-årig mand fra Ringsted udsat for en mærkelig hændelse på parkeringspladsen ved Føtex, Klosterparks Alle, hvor en udenlandsk mand på engelsk henvendte sig til anmelderen. Manden ville låne penge, som han straks ville overføre via sin mobil. Den 29-årige ville ikke låne nogle penge ud, og han bemærkede, at manden gik over til en bil, der var på udenlandske nr. plade. Manden var velklædt og formentlig fra Østeuropa.

Det var klogt, at den 29-årige ikke ville låne penge ud. Der var efter al sandsynlighed tale om et forsøg på at narre penge fra ham.

Færdselsuheld – Ørslev, Kalundborg.

Kl. 1419 skete et færdselsuheld på Nykøbingvej ved Ørslev, hvor en 46-årig mand fra Fårevejle kørte i sin bil ad Nykøbingvej mod nord. Modsat kørte en bil, der blev ført af en 24-årig mand fra Vemmelev, der mistede herredømmet over sin bil og kørte over i modsatte kørebane og ramte ind i den 46-åriges bil.

I den 46-åriges bil var der 4 passagerer, der alle var fra Fårevejle, udover føreren og der var 2 passagerer, der er fra Slagelse og Vemmelev udover føreren i den 24-åriges bil. Alle parter blev kørt til sygehuse rundt omkring på Sjælland. Politiet kender ikke de enkeltes tilstand nærmere.

Der blev tilkaldt bilinspektør til stedet, der undersøgte uheldet nærmere.

Indbrud i perioden Roskildevej, Benløse, Ringsted Huginsvej, Ringsted Kobbervej, Benløse, Ringsted Østre Parkvej, Ringsted Baretten, Ringsted Odinsvej, Ringsted Valsømaglevej, Valsømagle, Ringsted Klosteråsen, Ringsted Rugvænget, Ringsted Vestervangen, Benløse, Ringsted Sjællandsgade, Ringsted