Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet Mar 06, 2017 til Mar 15, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-ringsted.dk

Narkobilist – Høedvej, Fjællebro, Mørkøv – Holbæk

Kl. 1637 ville en patrulje standse en bilist med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. Med føreren ønskede ikke at tale med politiet og kørte hurtigt videre med politiet bagefter. Det blev til en længere biljagt, hvor bilisten bl.a. kørte venstre rundt om helleanlæg, med dobbelt så høj hastighed som tilladt i byzone, over for rødt lys i Jyderup, brug af mobiltelefon under kørslen i Stigs Bjergby mv. Til sidst valgte politiet kl. ca. 1700 forsætligt at påkøre bilisten, så biljagten blev bragt til ophør. Fører af bilen var en 19-årig mand fra Ruds Vedby, der var påvirket af narkotika under kørslen. Passageren var en 22-årig mand fra Svebølle, som også kortvarigt blev anholdt. Føreren fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, hvorefter de begge efter afhøring til sagen blev løsladt. Føreren kan dog forvente at høre nærmere fr a politiet efter de mange overtrædelser af færdselsloven.

Kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Schandorffsvej, Ringsted

Kl. 0835 sigtede politiet en 23-årig mand fra Ringsted for at køre i sin personbil, selv om han i forvejen var frakendt førerretten. Da politiet kunne konstatere, at det nu var tredje gang inden for de seneste tre år, at han blev afsløret i at køre bil trods frakendelse af kørekortet, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation. Den 23-årige vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når sagen og spørgsmålet om konfiskation af bilen skal afgøres.

Grov vold – Benløseparken, Ringsted

Kl. 2024 anmeldte en 36-årig mand fra Ringsted, at han kort forinden var blevet overfaldet af to mænd, der stak ham i ryggen og flygtede i ukendt retning. Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder hundepatrulje, for at lede efter de to mænd og eventuelle spor. Offeret blev i en ambulance kørt til skadestuen, hvor han blev behandlet for et mindre stiksår i ryggen. Offeret gik mellem boligblokkene, da de to mænd kom bagfra og uden varsel stak ham i ryggen, hvorefter mændene stak af. Gerningsmændene blev beskrevet som mænd, 170-175 cm høje, iført mørke hættetrøjer, den ene iført sorte bukser med lårlommer, den anden blå jeans. Politiet fandt ikke de to mænd trods eftersøgning i området eller andet af betydning for sagen. Offeret blev udskrevet fra skadestuen efter fornøden behandling.

Dyr mobiltelefonsamtale – Roskildevej, Benløse, Ringsted

Kl. 1712 bemærkede en færdselspatrulje, at en bilist benyttede håndholdt mobiltelefon under kørslen. Der var tale om en 37-årig mand fra Jyderup, som indledningsvist blev sigtet for overtrædelse af den bestemmelse i færdselsloven i forbindelse med kørsel i en personbil. Den 37-årige var i forvejen frakendt kørekortet og måtte derfor ikke køre bil, så han blev også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Ved nærmere undersøgelse af hans personlige forhold kunne politiet konstatere, at han flere gange tidligere var blevet afsløret i at køre bil uden førerret. Politiet beslaglagde derfor hans personbil med henblik på senere konfiskation ved et retsmøde, som den 37-årige vil blive indkaldt til, når sagerne mod ham skal afgøres.

Spritbilist flygtede fra færdselsuheld – Ringstedvej / Gl. Skovvej, Holbæk

Kl. 1928 modtog politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor flere bilister var involveret. En af de involverede var kørt fra stedet. Politiet sendte flere patruljer mod uheldsstedet, og undervejs traf en patrulje på Ringstedvej i Kvanløse på vej væk fra uheldet en af de bilister, som havde været involveret i uheldet. Der var tale om en personbil med skader på fronten og ført af en 50-årig mand fra Holbæk. Da han var påvirket af spiritus under kørslen, blev han kortvarigt anholdt, sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. På uheldsstedet var to andre beskadigede personbiler fra uheldet, der skete, da den anholdte mand kørte op bag i den forankørende personbil ført af en 23-årig kvinde fra Sorø. Hun blev skubbet fremad i en personbil ført af en 58-årig kvinde fra Tølløse, der blev skubbet over mod d en modsatte kørebanehalvdel. Den 50-åriges bil var fortsat venstre om og forbi den først påkørte bil, således at den sekunder efter ramte den 58-årige bil, der blev skubbet retur i egen kørebanehalvdel. Ingen af de implicerede kom til skade ved uheldet. Politiets undersøgelser og oprydningsarbejdet blev afsluttet kl. ca. 2045.

Brand i værksted – Egerisvej, Kulerup, Ringsted – Køge

Kl. 1857 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et privat værksted. Der var kraftig røgudvikling fra stedet, og inde i værkstedet var der ild i en bil. En 55-årig mand havde svejset på sin bil og holdt en pause for at bestille mad. Kort efter sprang sikringerne i huset, og da han opdagede en kraftig røgudvikling i garagen, slog han alarm. Branden blev begrænset til garagen, som politiet nu skal undersøge nærmere for at finde den egentlige årsag til brandens opståen. Ingen kom til skade ved branden.

Mistænkelig forhold – Bjæverskov, Køge / Ringsted / Roskilde

Kl. 1128 anmeldte en bilist, at fem sydøsteuropæisk-udseende mænd i en sølvfarvet bil af mærket Saab forsøgte at standse bilister på tilkørslen fra Vemmedrup til Vestmotorvejen i Bjæverskov. Deres egen bil holdt på stedet, men anmelderen fortsatte uden at standse.

Kl. 1300 modtog politiet endnu en anmeldelse fra Roskildevej ved Møllevej i Ringsted, hvor en mand i et køretøj med formentlig bulgarske nummerplader foregav at være havareret. Efterfølgende forsøgte han at sælge “guld” til den hjælpsomme anmelder, der standsede for at hjælpe, men dog afslog at købe noget.

Kl. 1339 fik politiet endnu en anmeldelse om, at mænd kørende i en personbil af mærket Saab foregav at være havareret og ville sælge “smykker” til hjælpsomme bilister, der standsede. Denne var man “havareret” ved Øm skole ved Roskilde.

Politiet fandt ikke de “strandede” bilister efter de tre anmeldelser, som politiet anser for at være forsøg på at narre bilister til at købe formentlig falske “guld”-varer og derved opnå en økonomisk gevinst.

Ung butikstyv – Ringsted.

Kl. 1009 fik politiet en anmeldelse fra en legetøjsforretning på Nørregade, hvor en otteårig dreng fra Ringsted havde stjålet varer for 250 kr. Politiet fik fat i moderen til drengen, og de sociale myndigheder er nu inde over sagen, så der kan blive taget hånd om den unge butikstyv.

Indbrud i perioden Atterupvej, Atterup, Jystrup Midtsj.
Industriparken, Ringsted
Sleipnersvej, Ringsted
Ravelinen, Ringsted
Roskildevej, Benløse, Ringsted
Huginsvej, Ringsted
Kobbervej, Benløse, Ringsted
Østre Parkvej, Ringsted
Baretten, Ringsted