RingstedGuide 2017 er nu på gaden – og det med et integreret bykort

VisitRingsted er klar med den nye RingstedGuide til turister og gæster i Ringsted og omegn for sæson 2017. Med et nyt format og et nyt tiltag i form af et udtagelig bykort er RingstedGuiden nu på gaden til glæde for alle som vil udforske Ringsteds attraktive handels- og byliv.

I den nye guide kan de kommende gæster på dansk, tysk og engelsk blandt andet læse om aktiviteterne i løbet af sommeren 2017, og få et indblik i alle de ’skatte’ og stolte traditioner som Ringsted har at byde på. Om det er handel, byliv eller det historiske vingesus, så er Ringsted byen midt i mulighederne. Her kan du både finde ro og tid til samvær og holde aktiv ferie.

RingstedGuiden 2017 distribueres ud til lokale aktører i og omkring Ringsted. Derudover er guiden at finde i Turistinformationen på Ringsted Bibliotek.
Vil du bruge RingstedGuide 2017 i din kundeservice/frontdesk, er du meget velkommen at kontakte VisitRingsted, Tanja H. Dyring, på mail: info@visitringsted.dk, og bestille guiden.