Glæd jer til STYR PÅ DYR med Sebastian Klein på Ringsted Børnefestival 2017

Ringsted Børnefestival offentliggør det fjerde show i Hal A, og det er ingen ringere end Sebastian Klein med sit fantastiske show STYR PÅ DYR.

Vær klar på et show, hvor Sebastian Klein tager børn og voksne ud på et fantastisk musikshow med masser af gode sange fra hans udgivelse STYR PÅ DYR.

Musikshowet udspringer af børnebogen STYR PÅ DYR, hvor Sebastian Klein er dyrepasser og får uventet besøg af ingen ringere end Dronning Margrethe, men han har hverken ryddet op eller styr på dyrene!

Billetsalget starter tirsdag d. 14 marts kl. 10.00.

Info om koncert og billetsalg:
Billetpris: 25 kr. ekskl. gebyr
Sted: Ringsted Sport Center, Hal A

Tidspunkt: kl. 10.30

Varighed: 45 minutter

Det er også muligt allerede nu at købe billetter til 3 af de andre koncerter på Ringsted Børnefestival.

Sigurd Barretts Danmarkshistorie giver koncert samme dag kl. 12.00, ”Det Bedste Fra MGP” kl. 15.00 og Adam & Noah optræder kl. 17.00.

Køb billetter via: www.ringstedboernefestival.dk

[box]

Info om Ringsted Børnefestival 2017
Alle børn mellem 3-12 år får en kæmpe fest, når Ringsted for anden gang inviterer til Børnefestival  lørdag d. 10. juni 2017.  I 2016 deltog godt 8000 børn og forældre i festen. Det hele kommer til at foregå omkring Ringsted Sport Center.

Der bliver koncerter med gang i, teaterforestillinger, opvisninger og masser af aktiviteter, du kan være med til eller blot kigge på.

Ringsted Børnefestival er henvendt til alle børn i alderen 3-12 år – fra Ringsted og hele Sjælland – og de må hjertens gerne tage deres forældre og søskende med.

Der er gratis adgang til festivalpladsen og til at prøve langt de fleste af aktiviteterne på det store festivalområde.  Mad og drikkevarer kan købes til meget favorable priser.

[/box]