Når Rock for Voksne indkalder til den årlige generalforsamling i Ringsted Kulturhus den 17. maj 2017 kl. 19.00, er det selvfølgelig, fordi der i vedtægterne står, at det skal man.

Men det er lige så meget fordi bestyrelsen gerne vil sige tak til alle de festlige, imødekommende og glade gæster, der i løbet af sæsonens 4 arrangementer har sat deres præg på aftenerne og har været med til at feste igennem med god mad og drikke og danseglad musik i voksent selskab

Det skriver Rock for Voksne i en pressemeddelelse.

Foreningen startede sæsonen i oktober 2016 med besøg af navnkundige The Roosters, der mange gange tidligere har været på beøg, og som hver eneste gang har leveret fra bedste skuffe og fået salen til at swinge og svaje til deres humørfyldte, bundsolide og energiske præsentation af gamle klassikere.

Foto: Rock for Voksne

Efterfølgende var det så Medley Band, der i november 2016 for anden gang besøgte Ringsted, og også denne gang tog kegler hjem med et bredt repertoire af danske og internationale hits fra 70´erne, 80érne og frem til dags dato.

Chimbo’s Revival havde derfor noget at leve op til, da de i begyndelsen af februar i år skulle starte det nye år op, hvilket ikke afholdt dem fra at levere 50´er og 60´er rock af højeste kvalitet, hvilket de da også er kendt for i deres mange optrædender overalt herhjemme og i udlandet.

Sidste aften i denne sæson var så den 4. marts, da klubben for første gang stiftede bekendskab med New Valentinos, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at dette velspillende og gennemmusikalske band besøger Rock for Voksne, for det blev et super genhør med masser af de bedste melodier af  gamle mestre afleveret med stil, humor og høj kvalitet.

Så når bestyrelsen ser tilbage på den forløbne sæson, er det med visheden om, at varen er leveret, og at man kan hvile lidt på laurbærrene nu, til næste sæson starter op i oktober 2017.

Men også at der er noget at leve op til fremover.

For et nyt program skal laves, nye kontrakter skal indgås, og så er der hele tiden det spørgsmål, der melder sig: Vil bestyrelsen også i fremtiden kunne opfylde publikums ønsker om fyrige, festlige aftener med god mad og interessante musikalske oplevelser i et marked, som jo ikke bliver mindre, eller skal der andre boller på suppen?

Enhver bestyrelse ønsker selvsagt gerne svar på den slags spørgsmål. Og det gør Rock for Voksnes bestyrelse da også.

Bestyrelsen håber derfor på, at konstruktive, idefyldte og ikke mindst interesserede medlemmer vil dukke op og give et solidt feed back til bestyrelsen i dens fortsatte arbejde med at levere foreningens varemærke: Solid, swingende, svedig rock´n´roll til det voksne publikum i Ringsted og omegn.