Så er der åben for tilmelding på Ringsted Musik & Kulturskole og i år er kontingentet nedsat med hele 10 %, der er indført søskenderabat på 50 % og endelig er det nu også muligt at søge friplads.

Foto: Ringsted Musik og Kulturskole

Kulturskolen byder igen i år på undervisning inden for dans, drama, musical, billedkunst og naturligvis musik.

Det er muligt for børn og unge mellem 0 – 25 år at modtage undervisning på enten hold eller solo, alt afhængig af fag, tid og sted.

Voksne har også chancen for at gå på Musik & Kulturskolen, hvis der er plads i skemaet. Børn og unge har dog altid fortrinsret.

Der blev hen over vinteren sat nye skibe i søen og prøvesejladsen er gået over al forventning.

Det nye show kor SINUS for unge sangere mellem 7 – 10 år er allerede godt i gang og der øves flittigt frem mod debuten ved Ringsted Børnefestival den 10.juni. Korleder Lærke Ølshøj Jensen melder om stigende formkurve og ser frem til at fortsætte koret i den nye sæson.

Som noget helt nyt er der startet hold i klassisk ballet under koreograf Julija Paiciene der først i det nye år lavede workshops for børn i samarbejde med pianisten Elena Grishina Iversen for at se om der var interesse for dansen.

Det var der – og Musik & Kulturskolen har nu oprettet 2 hold i den kommende sæson. Et for de 6 – 9 årige og et for de lidt større børn på 10 – 12 år.

Satsningen fra 2016 med et musicalhold for de store elever fortsætter efter den store succes med ’Et sted så grønt’. Kombinationen med sang, musik, drama, lys og lyd appellerer til rigtig mange og dramalærer Gitte Paxevanos er klar til at følge succesen op efter sommerferien.

For alle kommende elever, der ikke helt kan bestemme sig for hvilket instrument de skal kaste sig over har Musikskolen et helt nyt tilbud i kataloget.

På det nye hold GO får eleverne undervisning i hele 5 instrumenter hen over året og alle får instrumenter med hjem så det er mulighed for at øve sig. I små hold på 3 elever bliver man undervist i 5 uger og herefter er der sammenspil i følgende 2 uger og så tager man fat på det næste instrument.

I den kommende sæson bliver det trommer, saxofon, trompet, klaver og bas, som alle de tilmeldte får lov at spille på.

Læs mere på www.musikogkulturskolen.dk.

/Pressemeddelelse – Ringsted Musik og Kulturskole