Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra 15. maj til 24. maj 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkobilist – Køgevej, Ringsted

24. maj kl. 01.03 anholdt og sigtede politiet en 22-årig mand fra Stege for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Trussel på livet – Møllevej, Ringsted

23. maj kl. 14.31 anmeldte en 53-årig mandlig medarbejder på genbrugspladsen, at han var blevet truet på livet af en mand, hvis adfærd på genbrugspladsen var blevet påtalt af medarbejderen.

Manden havde fjernet nogle blankvåben fra en container, hvorefter manden havde lagt nogle blankvåben tilbage. Da han blev bedt om at lægge alt tilbage, truede manden medarbejderen med en sabel og kørte kort efter fra stedet i en bil medbringende nogle blankvåben.

Disse våben blev dog afleveret inden politiets ankomst af en bekendt til den mistænkte, som blev identificeret som en 56-årig mand fra Jystrup Midtsj. Han blev truffet og anholdt på sin bopæl senere på eftermiddagen, inden politiet sigtede ham for trusler på livet over for den 53-årige medarbejder på genbrugspladsen.

Den anholdte blev løsladt senere på aftenen efter afhøring til sagen, der senere vil finde sin afgørelse i et retsmøde, som den sigtede vil blive indkaldt til.

Udlændinge på motorvejen – Ringsted.

22. maj kl. 15.54 fik politiet henvendelse om udlændinge i en sort Mercedes eller Audi, der forsøgte at standse andre bilister på Vestmotorvejen. Politiet kørte vejstrækningen igennem, men det lykkedes ikke at finde frem til pgl.

Politiet skal opfordre til, at man straks ringer til os, hvis man ser noget lignende, så politiet har en chance til at finde frem til de pgl. Ring på 114.

Brand – Ringsted.

22. maj kl. 20.20 blev anmeldt om brand i flere kælderrum under en ejendom på Anlægsvej. Flere kælderrum brudt op. Der var kraftig røgudvikling i opgangen.

Flere beboere blev evakueret. Ingen kom til skade ved branden. Stedet bevogtes af politihjemmeværnet indtil nærmere undersøgelser af gerningsstedet kan finde sted tirsdag.

Politiet vil meget gerne tale med vidner, der har oplysninger til sagen. Ring til politiet på 114.

Mistænkeligt forhold – Vestmotorvejen, Ringsted

19. maj kl. 10.52 anmeldte en forbikørende bilist, at nogle mænd i en sølvfarvet personbil med udenlandske nummerplader forsøgte at vinke andre bilister ind til siden ved afkørsel 35 Ringsted Ø i østgående retning. Da anmelderen standsede, kørte mændene videre i den sølvfarvede bil.

Politiet ledte efter bilen, som blev fundet på Køge Bugt Motorvejen ved Køge N-afkørslen. Der var tale om en bil med engelske nummerplader, og i bilen befandt sig tre mænd på 19, 19 og 26 år fra Rumænien.

Politiet havde også truffet de tre mænd i samme anledning i sidste uge, men kunne efter undersøgelse af deres identitet mv. samt deres bil ikke finde grundlag for at foretage sig yderligere over for dem. De fik derfor lov til at køre videre.

Narkopåvirket bilist – Ringsted.

18. maj kl. 01.18 anholdt politiet en 19-årig mand fra Veksø, der blev standset på Smålodsvej. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i perioden

Møllevej, Ringsted
Nørretorv, Ringsted
Præstevej, Benløse, Ringsted
Lavetten, Ringsted