Man kan allerede glæde sig til Ringsted Børnefestival den 10. juni, hvor man med sikkerhed kan få det sjovt sammen med medarbejderne fra Sparekassen Sjælland.

Sparekassen Sjælland Ringsted bakker op om Ringsted Børnefestival med aktiviteten bObles. Anlægspavillonen vil således blive omdannet til et stort motorik- og tumlerum for børn.

”Vi, Sparekassen Sjælland, mener ikke at leg bare er leg, men derimod at det er afgørende for vores børns indlæringsevne og motorik. En glad krop kan være med til at sikre en bedre kropforståelse. Med en god kropforståelse har børn lettere ved at lære, de fungerer bedre socialt og har en større tro på sig selv,” lyder det fra sparekassen.

bObles Tumleikoner er bygget op omkring barnets motoriske udvikling. Dét at ligge på maven, rulle, kravle, stå, gå, hoppe og balancere gælder til alle tider i alle aldre og er selve grundkernen i kropslig udfoldelse. De 5 Tumleikoner skal i sin enkelhed forstås som motorik på den glade måde.

Sparekassen Sjællands medarbejdere vil være tilstede og have en masse sjov med børn og voksne.

Læs mere om Sparekassen Sjælland på www.spks.dk/ringsted og de 5 tumleikoner på www.bobles.dk.

Ringsted Børnefestival
[box style=”rounded”]Alle børn mellem 3-12 år får en kæmpe fest, når Ringsted for anden gang inviterer til Børnefestival lørdag d. 10. juni 2017. I 2016 deltog godt 8000 børn og forældre i festen. Det hele kommer til at foregå omkring Ringsted Sport Center. Der bliver koncerter med gang i, teaterforestillinger, opvisninger og masser af aktiviteter, du kan være med til eller blot kigge på. Ringsted Børnefestival er henvendt til alle børn i alderen 3-12 år – fra Ringsted og hele Sjælland – og de må hjertens gerne tage deres forældre og søskende med.[/box]

/Pressemeddelelse – Ringsted Kongrescenter