Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 13. juni til den 21. juni 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Musik til ulempe – hele politikredsen.

Politiet har fået flere anmeldelser om naboer, der spiller højt musik mange steder fra i politikredsen. Vi opfordrer til, at man tager hensyn til hinanden og ikke spiller musik, så det kan genere andre.

Gå ind til din nabo og bed ham eller hende om at dæmpe musikken, hvis det kniber med at vise hensyn. I mange tilfælde vil det virke.

Straksdom – Butikstyveri – Klosterparks Alle, Ringsted

Fredag den 16. juni kl. 11.59 anmeldte personalet i en skobutik i outlet-centret, at en udenlandsk mand var tilbageholdt efter forsøg på butikstyveri. Personalet havde opdagede, at den nu tilbageholdte mand sammen med en anden mand samlede nogle sko sammen på en hylde i tyveri-hensigt.

Da personalet genkendte den ene af de to mænd, gik de straks fra stedet, men den nu tilbageholdte blev indhentet af personalet. Den anden stak af til fods og forsvandt i området. Den tilbageholdte var en 27-årig mand fra Sverige, som blev anholdt og sigtet for forsøg på tyveri af fem par sko.

Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk, hvor han fik en straksdom på 40 dages fængsel samt udvisning af Danmark med indrejseforbud i seks år. Afsoningen af den idømte straf blev begyndt straks efter grundlovsforhøret. Politiet forsøger nu at få identificeret medgerningsmanden.

Tricktyveri – Jernbanevej, Ringsted

Søndag den 18. juni kl. 18.36 anmeldte en 53-årig kvinde fra Ringe, at hun kl. ca. 17.10 i forbindelse med indstigning i et tog fik hjælp af en mand foran hende. Han hjalp hende med kufferten, som han efterfølgende ikke rigtigt ville give slip på.

Mens han den 53-åriges opmærksomhed rettet mod sig, stjal andre og ukendte personer hendes pung med indhold op af en taske på ryggen. Dette opdagede den 53-årige først, da hun satte sig i toget, hvor hun kunne se, at tasken var åben.

Den hjælpsomme mand blev beskrevet som: A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 40-40 år, 180-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: lyse grå hørbukser, Polo shirt, Medbragte: gammeldags mappe. Han mistænkes for at være i ledtog med de(n) person(er), der reelt stjal pungen fra den 53-årige.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området ved togstationen.
Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i perioden

Nebsmøllevej, Høed, Jystrup Midtsj.
Benløseparken, Benløse, Ringsted
Ringstedvej, Bjæverskov
Skafterupvej, Egerup, Ringsted
Bedstedvej, Bedsted, Ringsted
Skovgården, Ringsted