Ringsted kan nu byde endnu et succesrigt skobrand velkommen i outletbyen. Amerikanske Skechers er netop nu ved at etablere en nye stor butik, som forventes at åbne i slutningen af august.

I slutningen af august åbner Skechers op for et sandt mekka for alle sneakerselskere. Brandet, som blev grundlagt i 1992 i Californien, har over de sidste 25 år vokset sig til en verdensomspændende virksomhed med et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn. Butikken kommer til at have både mode- og fritidssko samt funktionelle løbe- og fitnesssko. Skechers er kendt for deres høje kvalitet, der kombinerer høj fodkomfort med en fantastisk pasform og med smart moderigtigt design i aktuelle farver.

”Vi glæder os endnu engang over, at kunne byde velkommen til et stort, internationalt brand som Skechers”, siger Center Manager Jeanette Jussing Amdal og fortsætter: ”Vi har fulgt deres udvikling i Danmark, og det er fantastisk at vi nu kan få lov at byde dem velkommen hos os. Det er en stor tilfredsstillelse for os at kunne fortsætte med at tilbyde vores kunder nye muligheder i deres outletshopping med et brand for hele familien”.

Foto: Ringsted Outlet