I efteråret kan Ringsted Outlet endnu engang byde et stort internationalt brand velkommen i outletbyen. Tyske Zwilling er i fuld gang med at etablere deres første outletbutik i Danmark, som forventes at åbne den 1. oktober med mange gode åbningstilbud, konkurrencer og goodie bags.

Foto: Zwilling

Siden 1731 har ZWILLING produceret knive og køkkenudstyr og er stadig ligeså passionerede omkring håndværket den dag i dag.

ZWILLING, som i dag er kendt over hele verden, forbindes med høj kvalitet, uovertruffen holdbarhed og et bredt sortiment i kategorien køkkenudstyr samt manicureredskaber. Stål er hovedingrediensen – bearbejdning, produktion og klassiske designs er kernekompetencerne hos ZWILLING.

Butikken åbner den 1. oktober med mange gode åbningstilbud, konkurrencer og goodie bags. Så læg vejen forbi butikken i efteråret og få ny inspiration og opdag værdien af god kvalitet og design.

Mærkerne Staub, Miyabi, Ballarini og Demeyere er også en del af ZWILLING og vil også blive solgt fra butikken i Ringsted.

 Vi ønsker med placeringen i Ringsted Outlet at præsentere de besøgende for de mange produkter, som ZWILLING er verdenskendt for. Vi etablerer en flot og indbydende butik med samme inventar, og i stil med andre concept stores rundt om i verden. ” fortæller Morten Heiberg, General Manager i ZWILLING.