Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra 19. september til 26. september 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i slikbutik – Sct. Hansgade, Ringsted

Tirsdag kl. 02.34 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en butik, hvor der var røgudvikling. Da der over butikken var beboelse, valgte politiet af sikkerhedsmæssige årsager at evakuere otte beboere fra deres lejligheder. Brandvæsnet fik dog hurtigt slukket branden i en kompressor i en fryseboks. På grund af varmen var en forretningsrude knust, og resten af lokalet var sodsværtet. Efter ca. en time kunne beboerne gå tilbage til deres lejligheder, da faren var drevet over. Politiet skal undersøge brandstedet nærmere for at få fastlagt årsagen til brandens opståen nærmere.

Få, men gode henvendelser efter efterlysning af voldsmand – Ringsted

Efterlysningen torsdag den 21. september af den mand, der i slutningen af juni måned slog en buschauffør ved Nørretorv, Ringsted, da buschaufføren påtalte, at manden havde et ugyldigt buskort, har givet nogle få, men meget gode henvendelser fra borgere, der har set efterlysningen i medierne. Politiet følger nu op på disse henvendelser, således at sagen snarligt kan blive opklaret.

Tricktyveri – Ringsted

Onsdag kl. 10.55 blev anmeldt om et tricktyveri i en forretning på Nørregade, hvor to mænd kom ind i forretningen og forsøgte at veksle penge. Det endte med, at de kom af sted med 4900 euro.

De beskrives som A: Mand, ikke etnisk dansker, gråt hår, gammel og høj, iført jakkesæt. B: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, fedladen, høj iført sort jakke.

Indbrud i perioden
Kongensgade, Ringsted