Med et Fokuskursus i Regnskab og Økonomi er Ringsted Erhverv klar til at hjælpe selvstændige og iværksættere med at få styr på økonomien i deres virksomhed.

Det skriver Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

På fire aftener kan du lære selv at stå for virksomhedens bogføring og årsregnskab.

Bogføring, budgetter, moms og skattefradrag er på dagsordenen på Fokuskursus i Regnskab og Økonomi, hvor du lærer at lave et skattemæssigt årsregnskab fra A-Z.

Når vi er i dialog med virksomhederne, især de nystartede, er det tydeligt, at de føler et behov for at få hjælp til økonomistyringen. Derfor har vi valgt at udbyde dette kursus.

Økonomien er jo fundamentet i enhver virksomhed, og fungerer den del ikke, er det svært at bygge en sund virksomhed”, udtaler Ditte Mørck Jessen, erhvervskonsulent i Ringsted Kommune.

Kurset kræver ingen forudgående kompetencer indenfor regnskab, og henvender sig til både nystartede, iværksættere og mere erfarne erhvervsdrivende. Selvstændige og iværksættere fra både Ringsted og Køge er velkomne til at deltage.

Spar penge og få overblik ved at gøre det selv
Økonomistyring kræver ressourcer, og hvis du oplever, at det er svært, er det nemt at nedprioritere. Med ved at gøre en indsats netop på din virksomheds økonomistyring, kan du vinde meget.

Hvorfor betale andre i dyre domme for at lave det regnskabsmæssige i din virksomhed, når du kan lære at lave det meste selv og dermed spare tusindvis af kroner hvert år? Ud over at spare penge får du tilmed overblik over virksomhedens økonomi.

Selvom du har valgt at hyre en revisor, kan det ikke anbefales kraftigt nok at sætte sig ind i sagerne. Det er din økonomi, det handler om, udtaler Andreas Stahlberg, kursusleder på Fokuskurset i Regnskab og Økonomi.

Andreas Stahlberg, der har en fortid som revisor og skattekonsulent, vil på kurset have mange konkrete øvelser, hvor kursisterne selv kan arbejde med de nye redskaber.

Vil du med på kurset den 21. september, kan du læse mere på www.ringsted.nemtilmeld.dk eller tilmelde dig ved at kontakte erhvervskonsulent Ditte Mørck Jessen på Dij@ringsted.dk eller på telefon 41 77 02 75.

GemGem