Skulle nogle i familien finde ventetiden ind til jul lidt lang, så fortvivl ikke. Der vil i ugerne op til jul være et væld af hyggelige og julede aktiviteter i Ringsted, som I kan forsøde ventetiden med. 

Det stod klart da eventsekretrariatet for Jul i Ringsted her til morgen præsenterede årets juleprogram.

“Vi kan i år præsentere 75 aktiviteter,” fortalte leder af eventsekretariatet Marius Byriel.

En del af disse aktiviteter er netop rettet mod børnene.

Den 10. december vil de fx kunne komme med i Cirkus Nissesjov (også kendt som Cirkus Baldoni), som vil byde på nissedrillerier i overflod, glade legesyge akrobatnisser og masser af grin.  Arrangementer er gratis, men kræver billet.

Der er desuden flere juleteaterforestillinger, der er julebørnekoncert, juleudstilling og ikke mindst et stort julearrangement på Sporvejsmuseet.

Der vil også være flere muligheder for at møde julemanden, både i RingStedet, men naturligvis også når det store juletræ tændes i bymidten fredag den 24. november kl. 17. Her vil børnene fra klokken 16 kunne møde julemanden og hans kone, som vil uddele slik. De vil også kunne møde brandbilen og den juleudsmykkede sporvogn Valdemar.

Trods torveprojektet vil Ringsted også i år blive oplyst af masser af julelys.

Juletræet tændes grundet torveprojektet foran Postgården i Nørregade.

Til stede var også formanden for Ringsted Julebelysning, Flemming Hansen, som kunne berolige dem, der frygtede, at torveprojektet ville sætte en dæmper på julebelysningen i Ringsted.

Også i år vil julelys være med til at skabe en helt særlige julestemning i Ringsteds gader og stræder. Lysene bliver tændt den 24. november.

På sn.dk vil børn og voksne kunne følge med i Jul i Ringsteds julekalender, der i år har fået et visuelt løft. Her vil I kunne vinde flotte præmier hver dag i december.

Og så er der selvfølgelig også masser af arrangementer for voksne, der kan have svært ved at udholde ventetiden. Få et overblik over alt det der sker på Visitringsted.dk eller følg med på Jul i Ringsteds facebookside.

Sporvognen Valdemar kører alle weekender op til jul – og fredag den 24. november.