Endnu engang er der lagt op til et brag af en guld-glitrende festdag, når Ringsted Outlet holder Black Friday den 24. november. De skyder julesalget i gang med manér og inviterer de morgenfriske til at deltage i festen allerede fra kl. 7, og de gode tilbud fortsætter hele dagen helt til kl. 23. 

Foto: Ringsted Outlet

Kom til Black Friday i Ringsted Outlet hvor der, traditionen tro, tages hul på årets julehandel til et brag af en fest med årets bedste tilbud, guld, glimmer og gaveregn.

De inviterer de morgenfriske til ekstra gode tilbud fra kl.  7-10, og er du blandt de første 400 gæster, byder de på en lækker croissant og en kop kulsort kaffe.

Hele dagen vil være tæt pakket med stærke tilbud og specielle timetilbud. Kl. 18.30 er der gaveregn, når de slipper balloner fri med samlede gevinster for over 10.000kr.

Så der er masser af gode grunde til at kigge forbi outletbyen og spare lidt ekstra på årets julegaver.

 Med julen lige om hjørnet…
…skydes julesalget for alvor i gang på Black Friday og outletbyen er derfor også fint pyntet op. Så kom og nyd stemningen i skæret fra de glimtende stjerner og det pyntede juletræ.

”Black Friday, hvor vi skyder julehandlen i gang, er altid en helt speciel dag for os” fortæller Centerchef Jeanette Jussing Amdal og fortsætter: ”Vi glæder os rigtig meget til denne dag og den efterfølgende julemåned. Der er en helt særlig stemning i centergaden, og alle butikkerne står klar til hjælpe med at finde årets julegaver til ekstra gode priser”

Følg med på Facebook for tilbud og flere opdateringer om Black Friday og julen i Ringsted Outlet.