I løbet af Innovationsuge 48 dyster 20 skoleklasser om at levere de bedste innovative løsninger til en konkret virksomheds udfordring. En af de virksomheder, der deltager, er Hovskoen. 

Der er 10 virksomheder i Ringsted som har leveret udfordringer, og de bliver fordelt mellem klasserne ved lodtrækning. To klasser bliver tildelt opgaven med at komme med et løsningsforslag på Hovskoens udfordring.

Hvorfor deltager Hovskoen?
En af bevæggrundene til, at Hovskoen har valgt at deltage med en udfordring, er, at det er supervigtigt for Danmark at udvikle vores kommende generationer til at satse på de kreative og innovative evner.

Foto: Hovskoen.

Det skriver Hovskoen til Dit Ringsted.

Herudover er det et rigtigt godt initiativ at afholde en innovationsuge, hvor den kommende generation kan prøve kræfter og få lyst til at arbejde med området.

Men det er naturligvis også en måde, at Hovskoen kan få friske unge menneskers input til en anderledes måde at markedsføre Hovskoens produkter, udvide produktområdet og øge hesteejernes kendskab og købelyst til vores produkter.

Hvad er en hovsko?
Den tyske veterinær Helmut Marquis har udviklet hovskoen. Den er opstået af et doktordisputats og er kontinuerligt blevet videreudviklet siden år 2000.

Marquis hovsko er et produkt man som hesteejer vil finde glæde ved i mange år og ikke mindst vil det give hesten en forbedret livskvalitet:

Et par af de fordele som kendetegner Marquis hovsko er:

  • Bedste pasform pga. luftkammeret.
  • Nem at sætte på og tage af.
  • Ingen tilpasning til hoven (6 forskellige størrelser).
  • Samme sko kan anvendes til flere heste med samme hovstørrelse.
  • Ingen vanskeligheder ved forskellige hovvinkler pga. den fleksible tåklap.
  • Udskiftelige sliddele.