Hurtigst muligt går Ringsted Kommune og entreprenører i gang med at rette de køreplader, der fungerer som midlertidig parkeringsplads ved Byskovskolen afdeling Benløse. Arbejdstilsynet har givet Ringsted Kommune et strakspåbud.

Det skriver Ringsted Kommune til Dit Ringsted.

Ringsted Kommune er i gang med at renovere en afdeling på Byskovskolen afdeling Benløse. Mens arbejdet er i gang, er der opsat pavilloner på skolens normale parkeringsplads, og der er i stedet etableret en midlertidig parkeringsplads med køreplader på et stykke af skolens idrætsanlæg.

Hen over vinteren har de køreplader forskubbet sig, så der har været niveauforskelle på op til fem cm mellem pladerne.

Arbejdstilsynet har været på besøg på skolen tirsdag den 20. februar, og de har efterfølgende givet Ringsted Kommune et strakspåbud om at sikre, at færdsel på parkeringspladsen er sikker.

Ringsted Kommune tager strakspåbuddet alvorligt, og kommunen går i morgen, fredag den 23. februar, i gang med at udbedre forholdene. Ringsted Kommune har lukket parkeringspladen, indtil forholdene er bragt i orden.

Ringsted Kommune mødes fredag med entreprenøren på Byskovskolen afdeling. Afhængigt af vejret er Ringsted Kommunes forventning, at forholdene er bragt i orden først i næste uge.