Tag en tur i Ringsted Outlet og gør et vinterferiekup i en af outletbyens mange butikker fra fredag den 9. til og med søndag den 25. februar 2018. I vinterferien er det også fastelavn – så tag børnene med! De kan nemlig få deres helt eget fastelavnsris med hjem!

Det skriver Ringsted Outlet til Dit Ringsted.

Fastelavn markerer skiftet fra vinterens mørke til forårets lys, og i Ringsted Outlet kan de næsten ikke vente. Outletten hilser foråret velkommen med masser af gode tilbud i butikkerne og sjove aktiviteter for børnene.

Kom og få et fastelavnsris (der er et begrænset antal fastelavnsris i både uge 7 og uge 8) og saml pynt og godter i outletbyens butikker.

Børnene kan blandt andet farvelægge deres egen maske, lave en fin vifte, klippe en fastelavnskat fint ud, og selvfølgelig hører der sig også lidt godter til. Nogle af aktiviteterne skal udføres med hjælp fra en voksen.

Anbefales til børn fra 3 år og op efter.

Den populære monsterburger vender tilbage i vinterferien
I vinterferien, fra fredag den 9. februar til og med søndag den 25. februar, kan restaurant The Burger i Ringsted Outlet endnu engang tilbyde en super sej monsterburger til seje piger og drenge. Tag en velfortjent pause i restauranten og smag den sjove burger med fritter for kun 55,-.

Burgeren er en børnemenu og er for børn under 12 år. Har du mere brug for noget til den søde tand kan du købe en fastelavnsbolle med creme og glasur, serveret med æblekompot og dertil en varm kakao med flødeskum for 69,-.

Ønsker man kaffe i stedet for kakao er prisen 59,-

Konkurrencer for både børn og voksne hos Zwilling Outlet
I vinterferien, fra fredag den 9. februar til og med søndag den 25. februar, er der både konkurrencer for store og små hos Zwilling Outlet. Børnene kan komme ind og farvelægge Zwillings logo efter fri fantasi og være med i konkurrencen om et børnebestiksæt. Hvis man har lyst er der mulighed for saftevand og lidt til den søde tand.

Der trækkes en vinder både i uge 7 og i uge 8.

Mens børnene er kreative, kan de voksne tippe en 13´er og være med i konkurrencen om en Zwilling Pro Wood kokkekniv 160mm og et bambusskærebræt. Der vil også blive serveret lækker te brygget i Zwillings Sorrento tekande.

Der trækkes en vinder både i uge 7 og i uge 8.

Foto: Ringsted Outlet.