Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 27. marts til den 3. april 2018. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Forsøg på røveri mod tankstation – Ringsted.

Mandag kl. 20.29 kom en mand ind på F24 Tanken på Køgevej, hvor han med en peberspray forsøgt at true sig til kassebeholdningen. Det lykkedes at tage nøgle til kassen inden røveren forsøgte at åbne kassen.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, kraftig af bygning, dansk, 30-40 år, 170-175 cm høj, iført sort hue, hvid dunjakke med beige kant i nakken, sorte joggingbukser og hvide sko.

Han stak af fra stedet med uforrettet sagover Køgevej og over mod Prinsessevænget hvor han kørte fra stedet i en lille sort bil.

Politiet søgte efter gerningsmanden bl.a. med hunde, men det lykkedes ikke i første omgang at få anholdt gerningsmanden.

Politiet er meget interesserede i at tale med vidner, der enten har hørt eller set noget i forbindelse med røveriet, eller som ud fra signalementet har et bud på, hvem gerningsmanden kan være. Ring på 114.

Brand i bil – Østre Ringvej, Ringsted

Søndag Kl. 00.16 rykkede politiet og brandvæsnet ud til ildebrand i en bil. Det viste sig at være en personbil, der stod parkeret på samkørsels-P-pladsen ved Vestmotorvejen. Branden var formentlig opstået i området om instrumentpanelet i en næsten 11 år gammel bil, hvorfor der ikke umiddelbart var mistanke om, at branden skulle være påsat. Ifølge bilejeren var bilen blev henstillet på stedet kl. ca. 19.00.

Brugstyveri af bil – Ringsted.

Søndag kl. 21.20 var en 31-årig mand fra Ringsted udsat for et usædvanligt frækt tyveri, idet han havde sat sin bil til salg, og en mulig køber kom til Ringsted, hvor køberen vil prøve bilen, en mørkeblå VW Golf, BE 53247.

Den mulige køber satte sig ind i bilen, og da sælgeren ville gøre det samme, så låste køberen bilen og kørte stedet i den.

Den blev efterlyst af politiet, og forurettede har også efterlyst den via sociale medier. Køberen kom til Ringsted i en anden bil, der viste sig at være stjålet i Dragør den 260318.

Politiet vil meget gerne høre fra personer, der har set bilen eller som i øvrigt har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Indbrud i perioden
Jystrup Nyvej, Jystrup Midtsj.
Huginsvej, Ringsted
Tvindelstrupvej, Tvindelstrup, Ringsted
Kildebakken, Ringsted