Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 24. april til 1. maj 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra biler – Ringsted

Lørdag for- og eftermiddag modtog Midt- og Vestsjællands Politi ikke mindre end 15 anmeldelser om indbrud i personbiler på følgende veje: Nørregade – Skovgården – Teglovnsvej – Prinsessevænget og Ærtekildevej i Ringsted by. I løbet af natten mellem fredag (St. Bededag) og lørdag havde bilerne typisk fået knust en eller flere ruder, hvorefter der i mange tilfælde var sket gennemrodning af handskerummet. Fra nogle bilerne var stjålet f.eks. GPS, CD-ere, solbriller, computer, sko og mindre kontantbeløb, medens der intet var stjålet fra andre køretøjer, som blot var rodet igennem. Bilejerne har generelt ikke bemærket noget i forbindelse med tyverierne eller forsøgene herpå i løbet af natten.

Politiet hører derfor gerne fra personer, der på de anførte veje i Ringsted eller i nærheden af dem har bemærket mistænkelige personer eller gjort andre observationer af betydning for sagerne. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne – også selv om din observation måske vurderes til at være uden betydning. Politiet skal nok kæde eventuelle oplysninger sammen i et forsøg på at opklare sagerne. Hellere én henvendelse for meget end én henvendelse for lidt med oplysninger i sagerne.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Sorøvej, Ringsted

Søndag kl. 20.00 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en bilist havde påkørt en færdselstavle og en kantpæl. På uheldsstedet traf politiet en 32-årig mand fra Fjenneslev, som var påvirket af spiritus. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel i personbilen, som han af ukendte årsager havde mistet herredømmet over og påkørt både færdselstavlen og kantpælen. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev derefter løsladt. Politiet inddrog dog hans førerret og kørekort, da politiet forventer, at han vil blive frakendt førerretten, når analysen af hans blodprøve foreligger. Der var ingen andre trafikanter impliceret i uheldet.

Indbrud i perioden
Ørslev Stationsvej, Ørslev, Ringsted
Kildehaven, Ringsted
Kildevældet, Ringsted
Østre Parkvej, Ringsted