Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet  fra den 23. maj til den 29. maj 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kvalificeret vold – Ringsted.

En 23-årig mand fra Nakskov lavede i løbet af mandagen en aftale om, at han skulle mødes med en person ved Ringsted Station ud på aftenen for at købe hash. Den 23-årige mødte to personer kl. 21.12, og kort efter blev den 23-årig stukket i sit lår med en kniv. De to personer stak af fra stedet.

De beskrives som: A, mand, udenlandsk udseende, ca. 20 år, iført en sort bandana og en sort jakke. B: Mand, udenlandsk udseende, ca. 20 år, iført sort tøj.

Det lykkedes ikke politiet i første omgang at finde frem til personerne. Politiet hører meget gerne fra vidner, der har overværet sagen eller som på anden vis har kendskab til den. Ring på 114.

Trussel mod møbelfirma – Selandia Park, Ringsted

Fredag kl. 10.05 anmeldte personale fra et møbelfirma, at nogen på deres kundechat-side havde truet med at ville sprænge virksomheden i luften. Midt- og Vestsjællands Politi kørte til firmaets afdeling i Ringsted, hvor der ikke umiddelbart fandtes noget mistænkeligt. Firmaet underrettede selv deres øvrige afdelinger om den modtagne trussel, men heller ikke disse afdelinger fandt umiddelbart noget mistænkeligt. Politiet efterforsker nu sagen via tekniske spor, idet truslen opfattes som en overtrædelse af straffeloven.

Færdselsuheld – Ringsted.

Torsdag kl. 16.41 skete et mindre uheld på Mågevej, hvor en 42-årig mand fra Ringsted, der kørte på en cykel, havde sin mobiltelefon fremme, og han overså en holdende varebil, hvorefter han røg af cyklen. Den 42-årige blev undersøgt på sygehus for forskellig skader. Den 42-årige kom ikke alvorligt til skade.

Anholdelse – Ringsted.

Torsdag kl. 20.40 anholdt politiet en 18-årig mand og to 20-årige mænd, alle fra Ringsted. Forinden fik politiet en anmeldelse om, at fire unge gik rundt med “knækkede rifler” over armen. Flere patruljer blev sendt til Næstvedvej, hvor de unge var set.

Politiet fik kontakt til de unge, hvor en af dem var efterlyst til afsoning af en tidligere straf.

De øvrige blev løsladt ud på aftenen.

Politiets hunde fandt tre luftgeværer, der var smidt ved Ringsted Å. Politiet sikrede våbnene til nærmere undersøgelse.

Indbrud i perioden
Skeevej, Valsølille, Jystrup Midtsj.
Bakkehusene, Jystrup Midtsj.
Ydunsvej, Benløse, Ringsted
Præstevej, Benløse, ringsted
Thorsvej, Ringsted
Englerupvej, Sigersted, Ringsted
Torvet, Ringsted