Lørdag den 9. juni arrangeres Ringsted Børnefestival for 3 år i træk. Der forventes et sted mellem 9-11.000 gæster på Danmarks sjoveste Børnefestival.

Allerede nu er der end 5000 som har sikret sig billet til shows i Hal, Cirkus Mascot og musik for de mindste!

Det første show med DET BEDSTE FRA MGP har været udsolgt længe! Der er heldigvis et ekstra show, Christian Fra Ramasjang kommer & Ulla Abdullas Cocobongoband

Igen i 2018 vil der være mere end 75 aktiviteter, fede koncerter og masser af seje opvisninger du kan se, prøve og opleve på Ringsted Børnefestival.

Adgang til festivalpladsen er gratis, og mange af aktiviteterne er også gratis.

Til de store shows i Hal A skal du huske at købe en billet.

Cirkus Mascot afholder 7 forestillinger i Anlægget. Med dyr, klovn og rigtig cirkusstemning vil Cirkus Mascot med garanti tilføre Ringsted Børnefestival en ny og spændende aktivitet. Billetterne koster 25 kr.

Som noget nyt er der i år en helt særlig musikscene for de yngste gæster. I Anlægspavillonen er der dagen igennem 4 sjove koncerter. Billetterne koster 5 kr.

Derudover er der et væld af andre aktiviteter, som du kan prøve eller blot se på. Der vil være trampolinspring, hoppeborge, ponyridning, rekordforsøg, ansigtsmaling og meget, meget mere.