Ringsted Kongrescenter har overtaget turismeindsatsen i Ringsted Kommune og åbner turistkontor på Nørretorv 45. Dermed samles turistinformationen med sekretariatet, der også står for Sommer i Ringsted, Ringsted Børnefestival og Jul i Ringsted.

Det skriver Ringsted Kommune til Dit Ringsted.

Turismeindsatsen i Ringsted Kommune er overgået til Ringsted Kongrescenter, der har åbnet nyt turistkontor på Nørretorv 45.

Det betyder også, at arbejdet med turisme i Ringsted Kommune samles med det sekretariat, som blandt andet står for Sommer i Ringsted, Ringsted Børnefestival og Jul i Ringsted.

Turistkontoret har den fysiske turistinfo og har overtaget mange turistbrochurer og information fra Ringsted Bibliotek og Borgerservice. Der vil også være åbent for turister og andre gæster i Ringsted Kommune på kontoret på Nørretorv 45.

Åbningstiden er mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag fra kl. 8.00-13.00. Turistkontoret kan også kontaktes på Ringsted Kongrescenters telefonnummer 57 67 11 01.

Ringsted Kommunes turistindsats er overgået til Ringsted Kongrescenter efter en beslutning i Byrådet. Turistforeningen for Ringsted og Omegn har bidraget med 25.000 kroner til etablering og indretning af lokalerne på Nørretorv 45.