Ringsted Kommune holder lederuddannelse for frivillige i foreninger eller lokalråd i Ringsted. På forløbet lærer du at blive en stærkere leder i frivillige foreninger, og du kommer hjem med en udviklingsplan for din forening.

Ringsted Kommune tilbyder frivillige i en forening eller lokalråd i Ringsted Kommune at komme på lederuddannelse for frivillige. Forløbet er på seks moduler hen over efteråret, hvor du lærer mere om livet som frivillig i en idrætsforening, en frivillig social forening, en spejdergruppe, en folkeoplysende forening eller som aktiv i et lokalråd.

Lederuddannelsen tager udgangspunkt i din forening. Gennem teori, øvelser og dialog får du lejlighed til at analysere, udfordre og reflektere over, hvordan det egentlig går i din forening.

På uddannelsen vil erfarne foreningsudviklere undervise dig i arbejdet med at udforme en konkret udviklingsplan, som du efterfølgende kan være med til at realisere i din egen forening. Udover at lære en masse nye metoder og opnå en større indsigt i din egen personlige rolle i foreningen, kommer du altså også hjem med en konkret udviklingsplan.

Lederuddannelsen laves i samarbejde mellem Ringsted Kommune og Foreningsudviklerne.
Deltagerprisen er 1.250 kr. pr. person. Det resterende beløb op til fuld deltagerpris betales af Ringsted Kommune. Hvis du er tilmeldt, men deltager i færre end fem moduler, opkræver vi den fulde deltagerpris på 5.500 kr.

Der er 30 pladser på kurset, og de fordeles til de første 30 tilmeldte. Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 23. august. Spørgsmål og tilmelding kan rettes til Trine Testmann, tlf. 5762 6244 / trte@ringsted.dk.

Læs også mere her.

Foto: ABW