Vi kender allesammen udtrykket ‘Gå aldrig ned på udstyr’, hos Tvillinghøj mener de også, at det gælder for hunde.

Hos Tvillinghøj finder du alt til din bedste ven. De har alt fra hundeskåle, hundesenge, træningsartikler, pelsplejeprodukter, hundetegn, til hundegodbidder og hundefoder.

De lægger vægt på at have et bredt sortiment af både hundeudstyr og hundetilbehør af bedste kvalitet til gode priser. Hos Tvillinghøj kan du desuden altid få personlig og professionel rådgivning af en uddannet hundetræner og dyrepasser.

Kun det bedste er godt nok til din hund
Hurtta, Buster og Siccaro er nogle af de mærker, du finder i deres kategori for hundeovertøj. De har hundedækkener, regnjakker og hundestriktrøjer til alle årstider og alle hundestørrelser.

Hos Tvillinghøj ved de, at det er vigtigt med den rigtige line, det flotte halsbånd og hundeselen med den rigtige pasform. Derfor lægger de også vægt på at have et stort udvalg af hundeartikler, så du nemt kan finde alt det, du leder efter på ét sted. De har hundelegetøj og aktiveringslegetøj til alle behov i ukendte og kendte mærker som Kong, Chuckit, Starmark og Tug-E-Nuff.

Gode råd fra hundetræneren
De fleste hundehvalpe, unghunde, pubertetshunde og voksne hunde elsker legetøj som f.eks. bolde, bamser eller noget, der kan bruges til trækkeleg. Legetøj kan give mere intensitet i ens træning, og man kan med stor fordel have noget træningslegetøj, som hunden kun har adgang til under træning.

Har man fået hvalp anbefaler de, at man har gode produkter til lugtfjernelse som fx NATUR-ligt RENT og Chew Stopper til at stoppe tygning i uønskede ting.

Foto: Tvillinghøj