Da de hos ZBC oplever stor succes med deres nystartede uddannelse til automatiktekniker, har de brug for en ny kollega. Så hvis du brænder for at gøre en forskel og vil uddanne de bedste elever, har ZBC’s industricenter i Ringsted måske jobbet til dig. De søger pr. 1. november 2018 en dygtig og engageret faglærer til deres undervisningsteam for automatikteknikere.

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære. Skolens elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om elevernes uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært. Derfor forventer ZBC, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

Om jobbet
Du bliver faglærer for skolens elever på grund- og hovedforløbet i automatikteknikerteamet. Du vil blive en del af et lærerteam, hvor de primære opgaver er at uddanne og udvikle de kommende automatikteknikere.

Du vil i samarbejde med kolleger og ledelse udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Dette sker ved at skabe gode relationer til ZBCs elever.

Til gengæld tilbyder de et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

Om dig
– Du har en høj faglighed og en dyb interesse for at undervise og udvikle fremtidens dygtigste automatikteknikere.
– Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.
– Du ser dig selv som en facilitator af god læring og trives med at tænke nye tanker samt udvikle den måde skolens elever skal lære på.

Dine mulige uddannelsesprofiler:
– Diplom- eller civilingeniør inden for produktion
– Professionsbachelor som maskinmester
– Installatør med speciale i stærkstrømsteknik
– Automatiktekniker med efteruddannelse

ZBC forventer, at du
– Har en relevant faglig uddannelse som beskrevet ovenfor – med brancherelevant erhvervserfaring.
– Har to gymnasiale fag på A-niveau, eller er indforstået med at tage fagene uden for arbejdstid.
– Er dynamisk og god til at kommunikere og formidle.

Skolen sørger for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en faglærer.

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan ZBC tilbyde et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet med rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt med gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og forventes besat pr. 1. november 2018 og gerne før.

Ansættelsen er på ZBC – som udgangspunkt med tjenestested på deres uddannelsessted i Ringsted.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Som uddannelsesinstitution indhenter de børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er fredag den 5. oktober 2018. Ansøgninger modtages ikke efter denne dato.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt torsdag den 11. oktober 2018.

ZBC opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. De lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Uddannelseschef Michael Dyrehave på tlf. 2583 0575 eller på mail mbdy@zbc.dk.

Hvem er ZBC?
ZBC har cirka 7.000 årselever, over 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. De udbyder mere en 30 forskellige erhvervsuddannelser og tilbyder også efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har de mange faglige og sociale miljøer. Hos ZBC er der fokus på den individuelle elev, men de lægger også vægt på, at deres elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om ZBC er en stor skole, er deres primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Skolen er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. De har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for skolens mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for de ansatte på ZBC er, at de på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

Foto: ABW