Hos SengeSpinderiet gør de meget ud af at vælge den helt rigtige madras til dig og din seng, da valget af madrasser afhænger af dine individuelle behov.

I butikken på Sct. Bendtsgade 4 eller på SengeSpinderiets hjemmeside kan du se deres udvalg af madrasser.

De har blandt andet deres elastiske skummadras, der sikrer dig en unik komfort. Det er en skum-version, som er elastisk og fleksibel – som sikrer dig den optimale støtte. En madras, som støtter dig, er en af deres kerneværdier, som de aldrig går på kompromis med. For en madras, som ikke støtter nok omkring ryggen, fører til rygproblemer og spændinger og kan endda i værste tilfælde føre til diskusprolaps eller kredsløbsforstyrrelser.

Den elastiske skummadras er produceret af det fineste fløjlskum, som giver dig en perfekt komfort. En af de største fordele ved denne type madras er, at den er vendbar. Madrassen har en blød side, hvor der er skum med høj modstandsdygtighed. Bunden af madrassen vil i dette tilfælde være fløjlskum, som giver en fantastisk støtte til den blødere overflade. Begge sider af denne fantastiske skummadras er perfekt ventileret, hvilket sikrer dig en åndbar madras ved hjælp af de ekstra ventilationshuller. Dette sikrer en utrolig holdbarhed, samt giver dig en bedre hygiejne og grundlag for god søvn de næste mange år.

Hos SengeSpinderiet vil de gerne huske dig på, at din søvn i nat, betyder meget for din dag i morgen.

Foto: SengeSpinderiet