Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 28. september 2018 til den 9. oktober 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 16.55 anholdt og sigtede politiet en 18-årig mand fra Ringsted for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, efter at en narkometertest indikerede, at den 18-årige var påvirket af hash under kørslen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Færdselsuheld, Ringstedvej, Ugerløse, Holbæk

Kl. 14.18 blev politiet via alarm 112 sendt til et færdselsuheld imellem en motorcyklist og en personbil. Motorcyklisten, en 22-årig mand fra Frederikssund kørte ad Ringstedvej mod nord, mens personbilen, der blev ført af en 65-årig mand skulle foretage venstresving mod vest af Sasserupvej. Motorcyklisten påkørte personbilen på venstre side og mistede herredømmet over motorcyklen, der kørte ca. 100 meter ud på en mark. Der blev tilkaldt en bilinspektør, for at lave en undersøgelse af uheldsstedet. Motorcyklisten pådrog sig flere brud på kroppen, og blev hentet i lægehelikopter. Ringstedvej blev brugt som landingsbane for helikopteren, og var derfor kortvarigt spærret af. Den 22-årige er forsat indlagt på sygehuset, men er uden for livsfare. Bilisten kom ikke til skade ved uheldet.

Færdselsuheld imellem fem biler, Næstvedvej, Ringsted

Kl. 14.48 fik politiet endnu et alarm 112 opkald om færdselsuheld, hvor en personbil, der blev ført af en 44-årig mand fra Næstved, af uforklarlige årsager kom til at køre over i de modkørendes vognbane. Her ramte bilen tre personbiler og en varebil. Der blev sendt to ambulancer til stedet, der tilså alle parterne. Det viste sig dog, at ingen personer var kommet til skade ved uheldet, og at der kun var mindre skader på køretøjerne.

Alvorligt færdselsuheld, Sorøvej ud for nr. 61, Ringsted.

Kl. 14.52 skete endnu færdselsuheld i Ringsted, da en personbil var kørt frontalt ind i en modkørende. Personbilen blev ført af en 19-årig mand fra Ringsted, der under overhaling påkørte den modkørende personbil, der blev kørt af en 62-årig mand fra Fjenneslev. Den 62-årige befandt sig i venstresvingsbanen, da den 19-årige overhalede en forankørende, der bremsede ned, for at svinge til højre. Overhalingen skete over spærreflade og videre ind i de modkørendes svingbane. Uheldet skete frontalt, og begge førere kom alvorligt til skade ved uheldet. Den 19-årige blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet, hvor han blev behandlet for alvorlige knoglebrud. Den 62-årige blev kørt til sygehuset med læsioner på overkroppen. Sorøvej blev afspærret i halvanden time, mens de tilskadekomne blev behandlet og uheldsstedet undersøgt. Der blev udtaget blodprøver af de to parter, som det rutinemæssigt sker i forbindelse med alvorlige færdselsuheld.

Narkokørsel – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 18.55 standsede politiet en personbil med tre mænd i, da de ville lave en rutinemæssig kontrol af køretøjet og personerne heri. Føreren var en 20-årig mand fra Ringsted, der blev testet med narkometeret og blev fundet påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor sigtet for narkokørsel og anholdt for at få udtaget en blodprøve. En af passagererne, en 32-årig mand uden fast bopæl, blev fundet i besiddelse af en ulovlig kniv. Han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. Den 32-årige hidsede sig voldsomt op og truede den ene betjent, hvilket medførte at han blev anholdt og en sigtet for overtrædelse af straffeloven vedrørende trusler mod tjenestemand. Den sidste passager, en 27-årig mand fra Ringsted blev fundet i besiddelse af en klump hash, hvorfor han blev sigtet for lov om euforiserende stoffer. Den 20-årige blev løsladt efter blodprøveudtagelsen.

Den 32-årige blev løsladt senere på aftenen efter endt afhøring og sagsbehandling. Onsdag morgen kl. 05.23 blev politiet kontaktet af en togfører, der havde tilbageholdt en person, der havde kørt i toget til Ringsted station uden billet, og nu ikke ønskede at oplyse sit navn. Han havde en truende og ubehøvlet adfærd overfor togpersonalet. Det viste sig af at være den 32-årige, der tidligere blev anholdt af politiet, der nu også blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De kan alle forvente at høre nærmere fra politiet for deres forseelser.

Færdselsuheld – part flygtet – Rusgårds Bakke, Vigersted, Ringsted

Kl. 08.22 anmeldte en 52-årig kvinde fra Ringsted, at hun havde været impliceret i et færdselsuheld på Rusgårds Bakke, hvorfra en modpart i en hvid personbil formentlig af mærket Nissan var flygtet. Den 52-årige kørte i en personbil og mødte i et sving den modkørende, der kørte i den 52-åriges halvdel af vejen. Modparten nåede ikke at rette op, så bilernes venstre sider strejfede hinanden. Modparten fortsatte efterfølgende uden at standse for at deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til. Politiet fandt heller ikke den hvide personbil for at få identificeret føreren.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der måtte have set en hvid personbil med skader på venstre side. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Fræk biltyv – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 11.21 anmeldte en 38-årig mand fra Fuglebjerg, at han havde fået sin personbil stjålet. Han havde sin bil til salg og forinden aftalt at mødes med en mulig køber på p-pladsen ved outletcentret. Den interesserede køber ville gerne høre bilens motor, hvorfor sælgeren startede bilen. Under den efterfølgende samtale sprang den mulige køber ind i bilen og kørte derfra uden tilladelse. Den frække biltyv blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 50-55 år, 185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Virkede lidt solbrændt i huden, Talte: Dansk, Iført: kasket, lang grå frakke, jeans, “fine”, lidt spidse sko. Bilen var en sort Audi A6 med nummerpladen BW19771, som straks blev efterlyst af politiet. Bilen er stadig ikke dukket op.

Brug evt. app’en POLITI til at kontrollere, om et køretøj kunne være efterlyst af politiet af forskellige årsager. Finder du et efterlyst køretøj, skal politiet kontaktes på tlf. 114 med relevante oplysninger.

Store flammer – Haslevvej, Ringsted

Kl. 01.33 rykkede politiet i anledning af en anmeldelse om ca. 10 meter høj flammer fra noget, der måske var i brand. Det viste sig heldigvis at være mindre dramatisk, idet flammerne stammede fra en kontrolleret afbrænding af noget overskudsgas. Politiet foretog sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Spirituskørsel – Ringstedvej, Køge

Kl. 09.00 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 22-årig kvinde fra Glostrup for spirituskørsel i en personbil. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Spirituskørsel – Ringstedvej, Roskilde

Kl. 16.55 anholdt og sigtede politiet en 38-årig mand fra Skælskør for spirituskørsel i en personbil, hvor han medbragte sit 9-årige barn på forsædet. Den 38-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Da barnet var med under kørslen, udfærdigede politiet tillige en socialrapport, som sendes til barnets hjemkommune til underretning om sagen.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Roskilde

Kl. 12.27 var der sket et færdselsuheld på Ringstedvej i lyskrydset ved afkørsel 13 fra Holbækmotorvejen, idet to bilister var stødt sammen. Det viste sig, at en 55-årig mand fra Brørup kørte i en personbil ad Ringstedvej mod syd, da han stødte sammen med en anden personbil ført af en 45-årig kvinde fra Roskilde. Hun var kommet fra motorvejsafkørslen og var kørt ud på Ringstedvej i det lysregulerede kryds. Politiet har optaget rapport om uheldet for at undersøge, om nogen af parterne kan have kørt frem mod rødt lys. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Lellinge, Køge

Kl. 1740 var der sket et voldsomt uheld, hvor tre bilister var impliceret. Det viste sig, at en 68-årig mand fra Køge under kørsel ad Ringstedvej mod øst i en personbil af ukendte årsager kom over i den modsatte kørebanehalvdel. Her stødte han frontalt sammen med en modkørende personbil ført af en 48-årig mand fra Ringsted. En 23-årig kvinde fra Ringsted kørte i en personbil bag den 48-årige, og selv om hun bremsede kraftigt op på grund af sammenstødet lige foran hende, kunne hun ikke undgå at kollidere med den 68-åriges bil. Alle tre biler fik kraftige skader som følge af uheldet, og de tre førere blev bragt til skadestuen i Køge til kontrol. Alle var dog sluppet fra uheldet med diverse knubs og uden behandlingskrævende skader.

Høje brag fra bil – Nørregade, Ringsted

Kl. 1932 anmeldte en 26-årig kvinde fra Ringsted, at hun kl. ca. 1630 var stået af bussen og skulle passere Nørregade, da en hvid personbil af mærket Mercedes kørte forbi i høj fart. Samtidig lød nogle høje brag fra bilen, så den 26-årige var af den overbevisning, at nogen fra bilen havde skudt efter hende. Politiet foretog en nærmere afhøring af anmelderen, der af ukendte årsager havde været ca. tre timer om at anmelde forholdet. Efterforskningen fik dog hurtigt klarlagt ud fra bl.a. andre vidneforklaringer og videoovervågning på/ved gerningsstedet, at den pågældende bil var kendt i byen i forvejen – og også kendt for via udstødningen at kunne afgive nogle høje brag. Andre personer, der havde været til stede samtidig med anmelderen nær busstoppestedet, havde ikke reageret unormalt på bilens forbikørsel, og på en videoovervågning sås ingen pistol hos personerne i bilen. Politiet formoder derfor, at anmelderen kan have forvekslet høje brag fra bilens udstødning med pistolskud. Den mistænkte bil fandt politiet dog ikke i byen trods eftersøgning, hvorfor politiet på det foreliggende grundlag ikke foretager yderligere i anledning af anmeldelsen.

Indbrud i perioden
Haraldsstedvej, Haraldsted, Ringsted
Flintedalsvej, Benløse, Ringsted
Kæret, Ringsted
Engen, Benløse, Ringsted
Munkedalen, Ringsted
Kildemarken, Ringsted