Den ny Actros-lastbil fra Mercedes-Benz gemmer på mange nyheder – blandt andet har lastbilen udvendige kameraer med tilhørende skærme i førerhuset i stedet for sidespejle. Besøg Ejner Hessel i Ringsted på tirsdag den 13. november og se, hvordan det virker.

Foto: Daimler

Det er ikke så ofte, man får et kig ind i fremtiden. Og det vil faktisk også være lyv at påstå, at man kan få det hos Ejner Hessel i Ringsted på tirsdag. I hvert fald behøver man ikke se så langt ind i fremtiden, for den innovative lastbil fra Mercedes-Benz kan faktisk allerede bestilles.

”Den ny lastbil, som man selv kan opleve her hos os på tirsdag kl. 14 – 16, indeholder den nyeste teknologi tilgængelig på markedet. Mest synligt er kameraerne med de tilhørende skærme, der erstatter sidespejlene, samt det fuldt digitale instrumentbord i bilens førerhus, som erstatter de analoge instrumenter,” siger Andreas Frydkjær, salgschef for Mercedes-Benz Lastbiler hos Ejner Hessel.

Sikkerhed i førersædet
Foruden de meget synlige og nærmest fremtidsagtige teknologier gemmer lastbilen også på andre nyheder. For eksempel er den udstyret med nyeste generation af førerassistentsystemer, som gør lastbilen delvist selvkørende. Blandt andet er lastbilen i stand til automatisk at følge vejens forløb selv i sving, og opdager systemet en fare eller forhindring forude, kan det nu automatisk bringe bilen til komplet standsning.

”Vi møder hver dag rigtig mange vognmænd og chauffører her i vores showroom, og de er alle enige om, at når man tilbringer så mange timer bag rattet i førerhuset af en lastbil, så er komfort og sikkerhed nogle af de allervigtigste fokusområder. Teknologien i vores systemer hjælper og aflaster chaufføren, og derfor er det vigtigt, at vi gør, hvad vi kan for hele tiden at udvikle teknologierne,” siger Andreas Frydkjær.

Oplev den ny Actros
Tag dine venner, familie eller kollegaer med og få et stykke kage og en kop kaffe, mens I får alle detaljerne om den nye Actros. Fremvisningen foregår tirsdag den 13. november mellem 14 og 16 hos Ejner Hessel i Ringsted på Bragesvej 9.

Kom og oplev en af verdens mest innovative og intelligente lastbiler på nærmeste hold hos Ejner Hessel i Ringsted den 13. november. Foto: Daimler