Kom til konfirmationsmesse, når Ungdomsskolen åbner dørene til en masse konfirmations inspiration. Her kan du lære at skrive en god takketale/sang, byde velkommen og meget andet, når den store dag står for døren. Kigger dine forældre også forbi, kan I også kigge på bordpynt, konfirmationstøj, makeup og hår, fotografering og meget mere.

UngRingsteds konfirmationsmesse er lige om hjørnet, så sving forbi Ungdomsskolen og bliv blæst af banen med inspiration til den perfekte konfirmation.

Der vil være alt fra skønhed, borddekoration, smykkeværksted, velkomstdrinks, tale/sang workshop, DIY værksted til invitationer, bordkort, menukort, foto workshop, styling af konfirmationsoutfit og blåmandagsoutfit og meget mere.

Ungdomsskolen har indtil videre lavet aftaler med følgende: en frisør, fotograf, G-star og Sams.

Du tilmelder dig på Ungdomsskolens hjemmeside, hvor den endelige dato i februar også bliver offentliggjort.