Den nye leder af Dagmarskolen er Allan Søvind Jensen, der kommer fra en stilling som afdelingsleder på Søndermarksskolen i Slagelse. Han tiltræder den 1. juni.

Allan Søvind Jensen bliver ny leder af Dagmarskolen fra den 1. juni. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Allan Søvind Jensen som den helt rigtige leder til stillingen som skoleleder på Dagmarskolen. Det fortæller Jesper Ulrich, skolecenterchef i Ringsted Kommune.

”Allan har gennem hele ansættelsesforløbet kommet med rigtigt gode bud på, hvordan Dagmarskolen skal ledes i samarbejde med bestyrelse, forældre og personale. Derudover har Allan med sin erfaring som både lærer og leder udvist en meget høj motivation for, at Dagmarskolen skal blive en endnu bedre skole, end den er i dag,” siger Jesper Ulrich.

Allan Søvind Jensen har i fire år været afdelingsleder på Søndermarksskolen i Slagelse. Han ser frem til at begynde på Dagmarskolen.

”Jeg har et positivt kendskab til Dagmarskolen, da min datter gik ud af 6A sidste sommer. Jeg kan derfor bekræfte ved selvsyn, at der foregår mange fantastiske ting på skolen, og jeg kan næsten ikke vente på at blive en del af skolens fællesskab og hilse på alle i og omkring skolen. Jeg ønsker, at vi sammen kan styrke den positive fortælling om Dagmarskolen, en skole med mange gode traditioner, en skole der hele tiden er på vej i en positiv udvikling, og en skole hvor øget læring og stor trivsel hele tiden står øverst på dagsordenen,” siger Allan Søvind Jensen.

Poul Erik Bjødstrup, bestyrelsesformand på Dagmarskolen udtaler:
“Skolebestyrelsen er glade for, at vi i ansættelsesudvalget valgte Allan som ny skoleleder, og vi ser frem til samarbejdet om at gøre Dagmarskolen til en endnu bedre skole. Jeg er personligt glad for, at skolebestyrelsen har kunnet deltage i hele den omfattende ansættelses proces med både næstformand og formand. Vi hilser Allan velkommen.”

Allan er født og opvokset i Ringsted, hvor han også bor med sin familie. Han har tidligere været lærer på både Benløse Skole og Campusskolen.

Allan Søvind Jensen. Foto: Ringsted Kommune.
Del på sociale medier