Renovationsmedarbejderne hos Ringsted Kommunes renovatør, Remondis, har nedlagt arbejdet. Der bliver derfor ikke hentet affald i Ringsted Kommune torsdag den 16. maj.

Ringsted Kommunes renovatør, Remondis, er ramt af en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse i dag. Renovationsmedarbejderne mødes i morgen tidlig, hvor de vil tage stilling til, om de går i gang med arbejdet igen.

Det betyder, at der ikke bliver hentet affald i Ringsted Kommune i dag torsdag den 16. maj. Om der bliver hentet affald i morgen, St. bededag fredag den 17. maj, er uvist her torsdag formiddag.

Husstande, der skulle have hentet affald i dag, kan i stedet sætte en ekstra sæk ved siden af beholderen. Det kan blot være en klar plastsæk. Så bliver sækken taget med ved næste afhentning. Der kan blive tale om, at renovations-medarbejderne afhenter affald på lørdag for at indhente det forsømte.

Det er også muligt at aflevere sit restaffald på genbrugspladsen på Møllevej 14. I så fald skal man henvende sig til pladspersonalet og få anvist hvilken container.

Kommunen beklager situationen og de gener, det må give.

Har du som borger i Ringsted Kommune spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Natur og Miljø i Ringsted Kommune på tlf. 57 62 63 00 eller renovation@ringsted.dk.

Foto: ABW
Del på sociale medier